- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Cokmu aldin. Ben 32 31 35 flan oluyorum canim. Nadir geciktigi 40 gun oldugu olduYa ben de önceden 40 45 gündeme engec olurdum evlendim kilo aldim kendilimden olamiyorum artik ilerledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokmu aldin. Ben 32 31 35 flan oluyorum canim. Nadir geciktigi 40 gun oldugu olduYa ben de önceden 40 45 gündeme engec olurdum evlendim kilo aldim kendilimden olamiyorum artik ilerledi
Nolcak boyle valla zor bn yillardir aktarlardayim ama yine yok faydakiz bnede yillardir adetin oldum olasi duzensiz ama boyle iki ayda olduğu oldu bi kere iki kere de 4 ayda filan onun disnda en geç 45 gün olurdu kilolar gelince hepten gitti yağlanma hep vardi sac dökülmesi de , kilo sorununu lisede cozdum evlendim daha beter oldu.
Ayy canim ya bicir bicirdirBen buyuttum onu sevmezmi.. telefonda konusuyoruz hep
Yigenlerimi seviyorum yaa cok emegim gecti buna.. 40 liyken koynumda az uyutmadim yavrm biraz annesi pek ilgili degildiAyy canim ya bicir bicirdir
Hee daha cok seversin ozaman nasi ilgili olmazlarkiya bn kimselere vermedim sadece bnim gibi geliyoduYigenlerimi seviyorum yaa cok emegim gecti buna.. 40 liyken koynumda az uyutmadim yavrm biraz annesi pek ilgili degildi
Ayyy canim ya amiiin insaAllah .Kimin ne derdi varsa hepsi selamete ulassinBurdaki ve tum kardeslerimin sıkintilari bu guzel gecede insallah hayirlara ulaşsin selamete kavuşsun..
AminnBurdaki ve tum kardeslerimin sıkintilari bu guzel gecede insallah hayirlara ulaşsin selamete kavuşsun..
Hic bilmiyorum ,Rabbim yol göstersin hepizmize hacamat sülük iyi geliyor diyorlar zaten sünnette var hacamat yaptirabilirim ama sülükten tiksinirim ben yaNolcak boyle valla zor bn yillardir aktarlardayim ama yine yok fayda
Aynen yaKilo bari olmasa azicik mutlu olcaz bi gram da veremiyoruz gardasim bu ne yaa ölekmi
Benimde öyleydi sonra 40 45 oldu sonra 3 ay sonunda ilacla az daha beklesem belki de hic gelmeyecekCokmu aldin. Ben 32 31 35 flan oluyorum canim. Nadir geciktigi 40 gun oldugu oldu
Sen 2.yi düşünüyor musunBen uc ayda olurdum ta bastan beri artik dogumdan sonra hic olmuyorum
On, on iki kilo aldimH M senin fazla kilon var mi
Var canim ben 1 66 boy 73 kiloyumH M senin fazla kilon var mi
Nasil olacak. Bugun neler yaptinjz yerine bugun neler yediniz yapalimKacamaklardan birbirimizi haberdar edip gazlariz spor kilo bildirimi falan yaoariz ne dersiniz