- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Evet bende yaptim bi ara ama benim sorunum çok yemek degil karbonhidrat agirlikli beslenmekKalori hesabı yapabilirsiniz ben vi kere öyle kilo verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende yaptim bi ara ama benim sorunum çok yemek degil karbonhidrat agirlikli beslenmekKalori hesabı yapabilirsiniz ben vi kere öyle kilo verdim
Yemedim :)) zaten bugün acaip tatlı şeyler yemiştimCikolatalari yedin mi yemiyeydiniz giz insanin içi acir yerken
Aaa o zaman zor maalesef aşırı kilon yoksa boşver bu işleriEvet bende yaptim bi ara ama benim sorunum çok yemek degil karbonhidrat agirlikli beslenmek
Yeme yeme saklaYemedim :)) zaten bugün acaip tatlı şeyler yemiştim
İyim cnm saaolİyiyiz sen
Aaa o zaman zor maalesef aşırı kilon yoksa boşver bu işleri
Doğum günüme girmedik ki daha yarınKutlamadin mi niye bekliyon
Kafana göre kesme şakın boğazınıBi on on iki kilo var maalesef ki PCO da iki uç kilo bile etkiliyor
He şimdiden gördün ama supriiz öyle miDoğum günüme girmedik ki daha yarın
Diyetisyene git mi dmk istedinKafana göre kesme şakın boğazını
SağolÇook romantıkkk çok güzel
Ben kendim hazırladım bugün tanışma günümüz yarın da Doğum günümHe şimdiden gördün ama supriiz öyle mi
Oo neler olmus burada :)
O da pahalı ama sağlığın için önemliyse git yoksa boşver yememek çok zor ben de vi kere iddiaya girdim die zayıfladım eşimle iddiaya girmiştik 1 tl sine yoksa imkansızDiyetisyene git mi dmk istedin
Yavrum niye on iki yi bekliyon o zaman doğ günü kutlamasi değilse buBen kendim hazırladım bugün tanışma günümüz yarın da Doğum günüm
Ben hazırladım açıkçasıOo neler olmus burada :)
Yarın ne koycam durumuma len manyak mıyım benYavrum niye on iki yi bekliyon o zaman doğ günü kutlamasi değilse bu
1 TL sine mi kiz 1 TL te zayiflanie mi 100 diyeydin yaO da pahalı ama sağlığın için önemliyse git yoksa boşver yememek çok zor ben de vi kere iddiaya girdim die zayıfladım eşimle iddiaya girmiştik 1 tl sine yoksa imkansız
1.000 tl yani eski parayla 1 milyar1 TL sine mi kiz 1 TL te zayiflanie mi 100 diyeydin ya
bugün tanisma yildonumu tm sen hazirladin tmm e koy iste doğum gününü esin ypar koyarskn yarinYarın ne koycam durumuma len manyak mıyım ben