- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Aynen yediklerimzii kacamaklarimizi günlük spor falan yazsak çok motive edici olur @ClamatisNasil olacak. Bugun neler yaptinjz yerine bugun neler yediniz yapalim
Farketmez bana topik acsak da olur burada da devam et sek de olur kizlar da yazsin karar veririz birliktePolikistik diyetmi diyelim ne yapalim? Baska topikmi acalim
Tamam bakalim. Ben burda katilmistim bi takima.. 70 flan inmistim..Farketmez bana topik acsak da olur burada da devam et sek de olur kizlar da yazsin karar veririz birlikte
Cocugu hasta. Hem kendi rahatsiz surekli duramiyodurN nur mawish nereye gittin sekerr
Bne de katildjm devam edemedim iyi oluyordu amaTamam bakalim. Ben burda katilmistim bi takima.. 70 flan inmistim..
Cocugu hasta. Hem kendi rahatsiz surekli duramiyodur
Canım ben kilo almak istimmmm zayıflamak diiillAynen yediklerimzii kacamaklarimizi günlük spor falan yazsak çok motive edici olur @Clamatis1var2yok Gul-i zar @Pembe Vosvos kizlar sizde katilin isterseniz kilo sorunu olan varsa
Canım ben kilo almak istimmmm zayıflamak diiillAynen yediklerimzii kacamaklarimizi günlük spor falan yazsak çok motive edici olur @Clamatis1var2yok Gul-i zar @Pembe Vosvos kizlar sizde katilin isterseniz kilo sorunu olan varsa
Nasil olacak. Bugun neler yaptinjz yerine bugun neler yediniz yapalim
Müsaitim ama filme dalmışım@Clamatis nerelerdeki yav
Len deli valla yemi girdim siteye alıntılara bakıom ilkbak nasil geldin yoksa gelemzdin :)
Canım ben kilo almak istimmmm zayıflamak diiill[/QUOTE
Sende yaz kiz bizim yiyemediklerimizi SEM ye
Anlat bklm nazil geçti gunun
5 yildir devamli savas veren benim zaten.. neler neler yapmistim onun icin anlatsam dudaginiz ucuklar heralde.. of neler olmus genede sen birakmamisin dersiniz.. ama inan anlatmaya bile gucum yok. Cok yoruldum zaten
Ooo aferin kız alıntılara bakim geliorumBende seni etiketlemek icn girdim tam
Anlat bklm nazil geçti gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?