- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Benimde öyle oldu em çok 13 gün mu ne yaptim bu kez de iki gün ara vermek durumunda kaldim devam ediyorum yine de bakalimYarim yamalak ypma canim kesinlikle duzenli yap ibrahim saracoglu diyoki sogan kuru direk kiste yoneliyo tedavi ediyo .Kullandiklari ilaclar ise sadece adet duzenliyo kist yine kaliyo diyo sogan kuru tamamen yok ediyo dio ama duzenli yapmak gerek bn iki seferdir duzenli yapiyorum daha once hep yarim kaliyodu
Eveettttt canım benim geçen ay prolaktin yüksekti 43 tü dostinex kullnadım ama yine ölçtürmedimCanim sen önce sorununu güzelce öğren daha sonra kur yap doğal seyler filan ama ters tepebilir nurun dediği gibi incir kuru prolaktini olanlara sakincali mesela
insaAllah canim inanarak yapiyorum 15 gun yapip birakayim sonra bi hafta ara verip aslan pencesine basliyayimIyi yapmissin ben yapali 4 ay oldugu icin yapmadm 2 ay soda filan tekrarlicam insallah
Yok canim incir kayisi erik denedim coj iyi geliyomus zeytinyaglari icirdim neler neler
Ozaman incir almadigin iyi olmus Allah aldirtmamis bak prolaktini dahada yukseltiyoEveettttt canım benim geçen ay prolaktin yüksekti 43 tü dostinex kullnadım ama yine ölçtürmedim
Baş agrin icin kizdim sana mavissim.Yok canim incir kayisi erik denedim coj iyi geliyomus zeytinyaglari icirdim neler neler
O zaman incir kuru yapma sakin firlar benimde az bisey yüksekti bir kere baktirdim yapmadan bi daha baktirip öyle yaparim baktir düşükse öyle yapEveettttt canım benim geçen ay prolaktin yüksekti 43 tü dostinex kullnadım ama yine ölçtürmedim
ooo bimdeki kefirleri tuketmistik oda yaramadiKefir denedin mi
Hayita basladik bakalim nolcak. Macha ile birlikte kullaniyorminsaAllah canim inanarak yapiyorum 15 gun yapip birakayim sonra bi hafta ara verip aslan pencesine basliyayim
O zaman incir kuru yapma sakin firlar benimde az bisey yüksekti bir kere baktirdim yapmadan bi daha baktirip öyle yaparim baktir düşükse öyle yap
Kabizlik varmi diye sorduda nergis var dedim ondan olabilir diyoBaş agrin icin kizdim sana mavissim.
Kizinin nesi var peki oraya anlamadim
Hayita basladik bakalim nolcak. Macha ile birlikte kullaniyorm
ooo bimdeki kefirleri tuketmistik oda yaramadi
Macha kokü iste erkege de kadina da iyi geliyormus kullaniyorum kullanip hamile kalanlar varMacha ne CNm hic duymadim
Canim bunlarin hepsi yumurtasi olusmayanlar icin yumurtan buyuyosa kullanma bunlari bi aktara git konus35 40 demişler eşim alim dedi bende yookk dedimm bende bal tarçın çörekotu yapimmi sizce
Olsun canim vardir bi hayir bidaki sefere gidersinBenim eşim erkek doktora karşı randevu alıcaktım hepsi erkek alamadımmm randevuu alsaydıımm güzel olucaktı ama kısmet bu ay olmıcak galiba
Pcoya en cok sogan kuru iyi geliyomus bakalim bnde merak ediyom ise yaricakmiBenimde öyle oldu em çok 13 gün mu ne yaptim bu kez de iki gün ara vermek durumunda kaldim devam ediyorum yine de bakalim
eksraktinimi aldin canim yalniz prolaktinine bi baktirsaydinHayita basladik bakalim nolcak. Macha ile birlikte kullaniyorm
Bi donguymus bazi cocuklarda boyle olabiliyomus bisey aldik eczaneden o biraz iyi gelmisti reklamlarda cikiyo ya probiyotik ondan almistikHadi yaa doktor ne sorun buldu?
İnşallah bakalımmm Rabbim hepimizin yüzünü o sevinçli haberlerle fu güldürsün inşallahhh(AMİN)Olsun canim vardir bi hayir bidaki sefere gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?