- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Yok test yaptirmistim ya gecen ay. Onumuzdski ay yine baktiririm aksi bisey olursa birakirim canimeksraktinimi aldin canim yalniz prolaktinine bi baktirsaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok test yaptirmistim ya gecen ay. Onumuzdski ay yine baktiririm aksi bisey olursa birakirim canimeksraktinimi aldin canim yalniz prolaktinine bi baktirsaydin
InsaAllah canim dert vermis rabbim yaninda derman vermis kullari icin hepsi sinav rabbim isyansiz gecmek nasip etsin imtihanlarimizi...İnşallah bakalımmm Rabbim hepimizin yüzünü o sevinçli haberlerle fu güldürsün inşallahhh(AMİN)
Evet canm ekstrstieksraktinimi aldin canim yalniz prolaktinine bi baktirsaydin
Hayiti prolaktini dusuruyo diye biliyodum tam tersiymis yukseltiyomus bilgi kirliligi cok fazla nette aktarima sorcam acayip bi aktar var gidemedim henuzYok test yaptirmistim ya gecen ay. Onumuzdski ay yine baktiririm aksi bisey olursa birakirim canim
Aminnn canımmmInsaAllah canim dert vermis rabbim yaninda derman vermis kullari icin hepsi sinav rabbim isyansiz gecmek nasip etsin imtihanlarimizi...
Iyi bari canim eksrakti daha faydali ama pahali yaEvet canm ekstrsti
Canm duzsnli kullanicakmisin bi sure sora dengeliyormus gorevi azsa cogaltmak coksa azaltmakmis surekli kullanicaksinHayiti prolaktini dusuruyo diye biliyodum tam tersiymis yukseltiyomus bilgi kirliligi cok fazla nette aktarima sorcam acayip bi aktar var gidemedim henuz
Biraz evet.benm uyeligim vardi ersğda o yuzden aliş fiyati geliyorIyi bari canim eksrakti daha faydali ama pahali ya
Him demistin sen dogruya sirasiyla yapayim bariCanm duzsnli kullanicakmisin bi sure sora dengeliyormus gorevi azsa cogaltmak coksa azaltmakmis surekli kullanicaksin
Aa iyiymis ozaman guvenilir demiBiraz evet.benm uyeligim vardi ersğda o yuzden aliş fiyati geliyor
zlar sizin yumurta gelişmiyomuHim demistin sen dogruya sirasiyla yapayim bari
Soģani yap sen 3 ay yap ama. Ilk 15 gun sora 7 ser adetten once yapicanHim demistin sen dogruya sirasiyla yapayim bari
Kı
zlar sizin yumurta gelişmiyomu
Ney oo canım anlamadımm bende banada söylermisinzAa iyiymis ozaman guvenilir demi
Yok anam bnde pco var ne buyuyo ne catliyo rahat rahat yasiyolar aylarca okadar tedavi gordum bi kere bitane yumurtam olustu zorla odaKı
zlar sizin yumurta gelişmiyomu
niye öyle dedin kızz inşallah büyüceklerr çatlicak patlicak olacaaakk Allah izin verirseBizm yumurtalar bildircin yumurtasi canim tavuk degil
Ersağ in takviyelerini kullaniyorum onlari konustuk canim.Ney oo canım anlamadımm bende banada söylermisinz
Pco nedemek kiYok anam bnde pco var ne buyuyo ne catliyo rahat rahat yasiyolar aylarca okadar tedavi gordum bi kere bitane yumurtam olustu zorla oda
Ersag bi turk mali satis yer yapiyo ya ordan aliyomus bercestem de onu diyoruzNey oo canım anlamadımm bende banada söylermisinz
O kimm behhErsağ in takviyelerini kullaniyorum onlari konustuk canim.