- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Takip yaptir canim yada yumurtan olusuyo ya igne al muayene ol igne vurdur catlar insaAllahCanım yumurtam çatlamıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip yaptir canim yada yumurtan olusuyo ya igne al muayene ol igne vurdur catlar insaAllahCanım yumurtam çatlamıyo
O zaman havuç suyu da ise yarar sadece havuç yapCanım yumurtam çatlamıyo
Var canim 1 senedir kabizligiBagirsaklarinda sıkinti olabilir mi af edersin kabizlik falan var mi
Diyet yaptım diyeeeetNabayim valla eşim waaffle wefle diye tutturdu her türlu tatliyi yapiyorum ama bizmki tutturdu waaffleee sen yaparsin diyor ballandiriyor bide şole olsun bole olsun diye. Bende onu hic yapmadim yedim ama ilk tecrubem olacak meyve alip yapicam yaparim yaa benden kacmazz
Sagol canim.Yapmammi senelerdir yapiyorum artik sifa Allahtan sebeplere yoneldik
35 40 demişler eşim alim dedi bende yookk dedimm bende bal tarçın çörekotu yapimmi sizceKac lira canim sana cok lazim demi.Sifa veren rabbim sen de tek havucu yap blki de catlar bunlar hep sebep zaten
Dovecem geliyorumArada agriyo ya niyeyse ovala anne dio yazik.Gecmedi canim ya zonkluyo resmen
Agri ondan o zaman desene zeytin yagi versen bi şekilde kuru kayisi filan yedirsenVar canim 1 senedir kabizligi
yyy kıyamam yaaaAz sonra gelir clamas yemek yapiiyodur. Benimde kizin karni agriyo kucagimda zor yaziyom
Brnde yapmistim yillar once kasayla alnistik acayip sekerli gercekten bnim prolaktin yuksek oldugu icin biraktim daha snraBende corumda ankaraya yoldan gelirkene aldim aydin inciri ama 25 tanesi 15 tlydi guzeldi de.. ama kür yapinca baya gidiyor yaa bende yapmadm ondan. Aşiri cok geliyor bana okadat incir şkerrrii fenaa ne biliyim
35 40 demişler eşim alim dedi bende yookk dedimm bende bal tarçın çörekotu yapimmi sizce
Gecen sene denemedigim kalmadi hic biri fayda etmiyo canim 4 saatte filan yapabiliyodu kan lar icinde yavrum mahfolduAgri ondan o zaman desene zeytin yagi versen bi şekilde kuru kayisi filan yedirsen
Benim eşim erkek doktora karşı randevu alıcaktım hepsi erkek alamadımmm randevuu alsaydıımm güzel olucaktı ama kısmet bu ay olmıcak galibaTakip yaptir canim yada yumurtan olusuyo ya igne al muayene ol igne vurdur catlar insaAllah
Komaya gireriz yaa sora 1 sene şeker yiyemeyizBrnde yapmistim yillar once kasayla alnistik acayip sekerli gercekten bnim prolaktin yuksek oldugu icin biraktim daha snra
Tuh ya 7 zeytin bir inciri senedin mi gerçi çocukta biraz zor olur onu yapmakGecen sene denemedigim kalmadi hic biri fayda etmiyo canim 4 saatte filan yapabiliyodu kan lar icinde yavrum mahfoldu
Canımmm oo kistlerden çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedimm her ay vardıı ama çokk şükür artıkk yookkYumurtalarin gelisiyorsa yapma bence kist olabiliyormus o zaman
Yarim yamalak ypma canim kesinlikle duzenli yap ibrahim saracoglu diyoki sogan kuru direk kiste yoneliyo tedavi ediyo .Kullandiklari ilaclar ise sadece adet duzenliyo kist yine kaliyo diyo sogan kuru tamamen yok ediyo dio ama duzenli yapmak gerek bn iki seferdir duzenli yapiyorum daha once hep yarim kaliyoduAynen bende hersene yaoiyom bi kac kez ama hep yarim yamalak yapiyorum
Iyi yapmissin ben yapali 4 ay oldugu icin yapmadm 2 ay soda filan tekrarlicam insallahBende sogan kurune basladim iki gundur
Canim sen önce sorununu güzelce öğren daha sonra kur yap doğal seyler filan ama ters tepebilir nurun dediği gibi incir kuru prolaktini olanlara sakincali meselaBenim eşim erkek doktora karşı randevu alıcaktım hepsi erkek alamadımmm randevuu alsaydıımm güzel olucaktı ama kısmet bu ay olmıcak galiba
Yok canim incir kayisi erik denedim coj iyi geliyomus zeytinyaglari icirdim neler nelerTuh ya 7 zeytin bir inciri senedin mi gerçi çocukta biraz zor olur onu yapmak