Bizde piss mi yazsak kimisin arkidesleri yazak bizde
Hahah piss+pasakli yazalimBizde piss mi yazsak kimisin arkidesleri yazak bizde
ciddimisin.Clamatisde gecenlerde poaca yapmistiKizlar sizce kalkip yapem mi makarna mi çok canim çekti uyku girmez gozume
Valla siz söylediniz aç olmayan karnım acıktıı guruldiiiiiiKizlar sizce kalkip yapem mi makarna mi çok canim çekti uyku girmez gozume
Abooov uzaklasirlar bizden ahanda kacarlarHahah piss+pasakli yazalim
Evet kiz canik cektimi duramam ben poğaça çok uzun is be mayaya gekecekde ama makarna pratikciddimisin.Clamatisde gecenlerde poaca yapmisti
Valla cok titizdim cocuk olunca hic temiz kalniyo dagiliyo dokuluyo hersey bide koca pis olunca cok zor oluyo bazen yetemiyorum artikYooogggg canımmm sizde benim gibisinzdirr işte kadınlıkkk başkaaa her karı temizdirrrr
Yokkkk kzumT Tatlianne20 uyuydumu acep
Nurd da var mis gidip yiyelimmValla siz söylediniz aç olmayan karnım acıktıı guruldiiiiii
Az bisey haslarsan hemen olur asmi eriyon yoksamEvet kiz canik cektimi duramam ben poğaça çok uzun is be mayaya gekecekde ama makarna pratik
Gelin kizlar borek var makarna var corba varNurd da var mis gidip yiyelimm
Annemle sohbete daldım yarın songun bugünBire gittin yav ben didin gayboldun
Herkes birer birer dökülir de benim de şarj bitirYokkkk kzum
Hosgeldin konularimi dolastin geliyon hic bakmadan bura geldim bnYokkkk kzum
Ah kuzum eve geçince ii bi tanışırız pek konuşamadikHerkes birer birer dökülir de benim de şarj bitir
Ve say say gece gece börek arattir bize daha yohk muGelin kizlar borek var makarna var corba var
Bende beni etiket yapanları ölüm fazla okumuomHosgeldin konularimi dolastin geliyon hic bakmadan bura geldim bn
Tm canim sen hele bi evine varAh kuzum eve geçince ii bi tanışırız pek konuşamadik
Merak etme canim olucakta dagilicakta hepsi olur Rabbim buyuk o isterse anen yaratir hayirlisindan olsunİnşallah olaydıı hergün dağınık olaydııı
Onu yapmadim onu yarin yapcamVe say say gece gece börek arattir bize daha yohk muRevani de var mi  
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?