- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Inşallah canımTm canim sen hele bi evine var Allah ömür versin uzun uzun konuşur tanisiriz artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canımTm canim sen hele bi evine var Allah ömür versin uzun uzun konuşur tanisiriz artik
Fonda demet akalın pırlantaaaaaAl sana kupa tac yok ya gelince soz en guzelinden takdim edecez pirlantalisindan
Geceler bizim ya havalarda bizimFonda demet akalın pırlantaaaaa
O deil de gece gece nıe bu kadar hava girdik ahahahaha
Nergise bahh bi makarnaya sattı bizi vayyyyssGeceler bizim ya havalarda bizim
Ne cabuk yaptin bnim mutfaktan mi aldin gittin daha su kaynamadiKizlaaaaar ben makarnami yaptim yemeğe gidiyorum sonrada uyurum size iyi geceler iyi eğlenceler beni cekistirmeyin hee
Nergis jet hiziyla makarna yapti ve gitti sen ye kiloyu bn alayim hemiNergise bahh bi makarnaya sattı bizi vayyyyss
Satmadim kiz şarj da bitiyor yogsam yiyince gelirdim :)Nergise bahh bi makarnaya sattı bizi vayyyyss
Çok iyi olurNergis jet hiziyla makarna yapti ve gitti sen ye kiloyu bn alayim hemi
Ketil sağolsun kizNe cabuk yaptin bnim mutfaktan mi aldin gittin daha su kaynamadi
Afiyet olsuuuuun canımsSatmadim kiz şarj da bitiyor yogsam yiyince gelirdim :)
Aynı anda basladık cekıstrmeye ahahahahNergis jet hiziyla makarna yapti ve gitti sen ye kiloyu bn alayim hemi
He canim kapidan gecemiyorum zati hihÇok iyi olur
Bi gideydi demi ah biz kadinlarAynı anda basladık cekıstrmeye ahahahah
Ahahahah senin komşuda gittiBi gideydi demi ah biz kadinlar
He gitti herkesi yolladikAhahahah senin komşuda gitti
Sabah kacta kalkıosn senHe gitti herkesi yolladik
Bende yatiyorum valla napayim kafa kalkmiyoSabah kacta kalkıosn sen
Ben öğlene kadar camış gibi uyuyorum
Ay oldum olası erken kalkmayı sevmiyorum hiç alışamadım da zoraki oldu olanlar ahahahBende yatiyorum valla napayim kafa kalkmiyo