Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilinmiyo ki canim iyi diyosun kotu cikiyo yasamayinca anlamiyo insan .Aman daha da iyi ol kuzum daim olsun insaAllahTabisi iyi olmasa alir miyim kiz ben
Aman da aman kimler gelmisNoluyoo burda
Burada herşey siradan bdv de ne var ne yok onu şöyle senNoluyoo burda
pek bi havali guzelsin pembis saclimNoluyoo burda
Amin canim hepimiz iyi olalkm Rabbim dirlik düzenlik versin .Bilinmiyo ki canim iyi diyosun kotu cikiyo yasamayinca anlamiyo insan .Aman daha da iyi ol kuzum daim olsun insaAllah
Kizim var 3 yasindaSenin bebik kizmi erkek ki kaç yasinda
Amiiin insaAllah isde kimimizin kocasi malesef odun cikiyoAmin canim hepimiz iyi olalkm Rabbim dirlik düzenlik versin .
Allah bagislasin hayirli evlat olsun arada onu da getirde minciralimKizim var 3 yasinda
He etiketledim merak ettim kizlari uyudular kesin.Yeteriz birbirimize caniiimO da yok kiz ben herkesi etiketledim bi sen geldin hepsi uyumuş galiba benle yetincen gari bugün
Yohk odunluk hepsinde var bence bazisinda accik bazisinda cohkAmiiin insaAllah isde kimimizin kocasi malesef odun cikiyo
Amiiin sagolasin cinim Rabbim sizlerede en yakin zamanda hayirlisindan nasip etsin insaAllah topigimiz yeni hamislerle dolsunAllah bagislasin hayirli evlat olsun arada onu da getirde minciralim
Laaa benide etiket edin bakim merak ettim lu bdv yiBugün aksiyon yok herhalde
Abov çabuk düzenle son cümleyi @Clamatis yikar valla buralar iHe etiketledim merak ettim kizlari uyudular kesin.Yeteriz birbirimize caniiim
Mese odunu sogut odunu kavak odunu filan herhalYohk odunluk hepsinde var bence bazisinda accik bazisinda cohk
Laaa benide etiket edin bakim merak ettim lu bdv yi
Eyvah nolduki.Aman okumuyo zaten hunilim bnimAbov çabuk düzenle son cümleyi @Clamatis yikar valla buralar i
Mese odunu sogut odunu kavak odunu filan herhal
Aa miss uyumadinmi giii dun bi bacak konusu vardi ortalik toz duman oldu gormedinmiLaaa benide etiket edin bakim merak ettim lu bdv yi
Birbirimize yeteriz filan mahveder biziEyvah nolduki.Aman okumuyo zaten hunilim bnim