- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Kiz her gün mercimek k. Yapiyin hee bi tene ver de yiyehk.Sağol dostum ya markete falan gittim koştur koştur yemek hazırlamaya koştum h bulduk döncem size şimdi de eşime mercimek köftesi yapıorum senin verdiğin tarife göre yapıyorum nu sefer baksana bu arada illa yarım saat mi beklicem şişmesi için
vay clamasim gelmis .Yok canim illaki brkleme bakarsin biraz sistimi tmm cokta kuru yada civik kalmasin biliyosun zaten kivaminiSağol dostum ya markete falan gittim koştur koştur yemek hazırlamaya koştum h bulduk döncem size şimdi de eşime mercimek köftesi yapıorum senin verdiğin tarife göre yapıyorum nu sefer baksana bu arada illa yarım saat mi beklicem şişmesi için
Sagol canim. Evet dusunemiyorlar. Sorsan benimki cok zeki.. beni anlamayacak kadar aptal isteSıkma kardeş canini ,erkekler kadınlar kadar ince dusunemiyorlar.he de fazla kafayi yorma
S.aleyküm kızlar nasılsınız
Sorunun ne ona goreKızlarr bana hangi kürü önerirsinz hiç kür denemedimm
Sağol maydonoz da kalmadı valla sade sade yaptım eşim yicek ben tokum dayanamayıp yedim vayyy beni görünce sevindin demekvay clamasim gelmis .Yok canim illaki brkleme bakarsin biraz sistimi tmm cokta kuru yada civik kalmasin biliyosun zaten kivamini
Aynen vardim elhamdulillah. Evi gibisii varmi insanin Allah kimseyi evsz kimsesiz koymasn kuzumBugun evine varcaksin dinlenme zamanii
Aynennn insanin evi gibisinyok aminAynen vardim elhamdulillah. Evi gibisii varmi insanin Allah kimseyi evsz kimsesiz koymasn kuzum
A sS.aleyküm kızlar nasılsınız
Veririm tabi ne demekKiz her gün mercimek k. Yapiyin hee bi tene ver de yiyehk.
Yumrtam çatlamıyooo gebe kalmak içinn kür kullanıp hamile kalan varmıSorunun ne ona gore
Mercimek koftesi bende yapcaktim ama maydanoz kalmamis ya öff yarin yaparim artik inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?