- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Aa cok basit tarifi vereyim esin cilginca bagirinca hic bisey demiyosun kalkip odadan cikiyosun oyalan isde oralarda[/QUOT sen tabi bagiramazsin yoksa bam bam bam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa cok basit tarifi vereyim esin cilginca bagirinca hic bisey demiyosun kalkip odadan cikiyosun oyalan isde oralarda[/QUOT sen tabi bagiramazsin yoksa bam bam bam
Agladim diye esimlede tartistik. Yok kafamda ne donuyomus bilmem neNoldu kuzum hayir ola
Aa hayir olsun insallah.Kocisle sorunsa bosveeer hep ayni oluyolarHic genel seyler . Dun durdugum yerde aglama kirizi gecirdim mesela
Sorun herseyden bunalmak vallahiiAa hayir olsun insallah.Kocisle sorunsa bosveeer hep ayni oluyolar
Ne anlayissiz bu odunlar olabilir aglayabilirsin bnde aynen gecen durduk yere agladim ama geceydi gormedi AllahtanAgladim diye esimlede tartistik. Yok kafamda ne donuyomus bilmem ne
Kizin icin ayakta dur canim etkileniyolar cocuklarSorun herseyden bunalmak vallahii
Oyle vallahi ne olacak bilmiyorumNe anlayissiz bu odunlar olabilir aglayabilirsin bnde aynen gecen durduk yere agladim ama geceydi gormedi Allahtan
canim şaban isminin boyle filmlerde kullbailmaais hic uygun değil mübarek ay ya dalga geçilmiş oluyorAyy deli kiz yok anam ondan degilde oyleyim ya gecen iki bagirayim dedim olmuyo şabanin bisey satmasi gibi oldu dua ediyorum bnde artikin
Yazdim yukari sekerim ondan korkan o gibi olsun ama cikmiyo sesim bagiramiyomSen tabi bagiramazsin yoksa bam bam bam diyorumm
Yok karakteri ornek verdim canim kemal sunal diyimcanim şaban isminin boyle filmlerde kullbailmaais hic uygun değil mübarek ay ya dalga geçilmiş oluyor
Dinler mi seni hic konussan anlatsan aklindan gecenleri blki rahatlarsinOyle vallahi ne olacak bilmiyorum
Anlattim aksam triplere giriyor. Ne derdin var bilmem ne . Aman boswerrDinler mi seni hic konussan anlatsan aklindan gecenleri blki rahatlarsin
Amaan en güzeli sakin olmak ve sain kalabilmek zatenYazdim yukari sekerim ondan korkan o gibi olsun ama cikmiyo sesim bagiramiyom
Ya varya gercekten deli bunlar bnimkide dinlemeden hemen agresiflesir bi enpati filan yapsalar kadinlar erkekler gibi degilki .En iyisi biraz bekle bakalim sana guzel donus yapar blkiAnlattim aksam triplere giriyor. Ne derdin var bilmem ne . Aman boswerr
Guzel de olan bana oluyo icimde dag gibi birikti kendime dert edindim cok asiri sabirliyim arkadasim derki en iyisini yapiyosun ahiretini kazaniyosun derAmaan en güzeli sakin olmak ve sain kalabilmek zaten
Sağol dostum ya markete falan gittim koştur koştur yemek hazırlamaya koştum h bulduk döncem size şimdi de eşime mercimek köftesi yapıorum senin verdiğin tarife göre yapıyorum nu sefer baksana bu arada illa yarım saat mi beklicem şişmesi için@Clamatis @brcstegul gelin topigin gulleri
Sıkma kardeş canini ,erkekler kadınlar kadar ince dusunemiyorlar.he de fazla kafayi yormaAnlattim aksam triplere giriyor. Ne derdin var bilmem ne . Aman boswerr