- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Ne ettin eyleA
ANam ağladıı bu günnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ettin eyleA
ANam ağladıı bu günnnn
Miss banada gel yardim et bn oturayim yasli ablana bi temizlik yap ha canim bnimHatun gene yer silir caliskan hatun bakin görün .missi ornek alin hepiniz
yanlis kisiye alinti ypmisimMiss banada gel yardim et bn oturayim yasli ablana bi temizlik yap ha canim bnim
Odayı değiştirdim dün adet oldum bugün ağır kaldırdımNe ettin eyle
Kız nedemek gelirim de yaniiii yaşlı da değilsinn haniiMiss banada gel yardim et bn oturayim yasli ablana bi temizlik yap ha canim bnim
Sagol canim.Yaslii hastaa dermansiz bi gariyamKız nedemek gelirim de yaniiii yaşlı da değilsinn hanii
Bdv yine efsane şekilde ilerliyorGiz siz gene ne garistiriyiz bakim
Darısı başımaHe noliy ki zaten bagirinca hec bagirmam
Giz gören de torrun tombalak sahibi sanir ne diyi bu gacıKız nedemek gelirim de yaniiii yaşlı da değilsinn hanii
Sagol canim.Yaslii hastaa dermansiz bi gariyam
Aa cok basit tarifi vereyim esin cilginca bagirinca hic bisey demiyosun kalkip odadan cikiyosun oyalan isde oralardaDarısı başıma
Olmadimda hic dermanim yokya eskiden eser dim firtina gibi yorulmak bilmezdim bu pco bni mafettidaha ottuz olmamisan baciiim
Hala var. Tukenmis sendoromlu..bi ara pembemiz vardi - Pudra Pembe -
torun degilde accik tombalagimGiz gören de torrun tombalak sahibi sanir ne diyi bu gacı
Noldu kuzum hayir olaHala var. Tukenmis sendoromlu..
Hic genel seyler . Dun durdugum yerde aglama kirizi gecirdim meselaNoldu kuzum hayir ola
Bizde tam tersi oluyo sanki hele umursamazsa daha çok delirirm ahahahahAa cok basit tarifi vereyim esin cilginca bagirinca hic bisey demiyosun kalkip odadan cikiyosun oyalan isde oralarda