Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde hep telden giriyorum gircek baska bisey yokyok canim hic dedikodu etmiyoruz guzel seyler konusuyoruz burda yasak olan seyleri meselaKız valla telden giriyorum hep ara ara bakıyorum bende öyle bi dürteyim dedm seni baktım yoksun ahahah sende cansınn eheheh komşuyla dedikodu sjsjjssjhs
Sen çektin beni buraya sonra kenara çekildin nerde ses nerde muhabbet hııııHadi yaa
Bdv kuslari sizi fazla yaklasmayun buralardan hepten mahrum kalirsiniz o zamanbdv ye iyi bak gece bulusak
Dov yavruum dov acik kafama vur agrisi gecer belkimOh herkes kankaya bağlamış dövücem len sizi
Ban yok tabi nihahaahaah komsuyuda buraya cekıomussun ahahahBnde hep telden giriyorum gircek baska bisey yokyok canim hic dedikodu etmiyoruz guzel seyler konusuyoruz burda yasak olan seyleri mesela
Valla bi gun fena yakalanicazBdv kuslari sizi fazla yaklasmayun buralardan hepten mahrum kalirsiniz o zaman
Yohk yohk test edildiKonusuyimda delirirsem ya
he ya bansiz herseyi konusuyoz .Dedimde yok oyle seyleri sevmiyo cok guzel gel dedinBan yok tabi nihahaahaah komsuyuda buraya cekıomussun ahahah
konusuyom zaten icim dolu bi tasarsam aboooooYohk yohk test edildi
Ben varim canim biz variz clamas calissin ehmah getursun eve ac mi kalcazSen çektin beni buraya sonra kenara çekildin nerde ses nerde muhabbet hıııı
hhee hee az kaldii büyük gün yaklaşıyor hazirla kendini ClamatissOh herkes kankaya bağlamış dövücem len sizi
clamas esin ne is goriyyKızlar ben burdayım devamlı kontrol ediyom eşim dizisini izlio ben içerdeyim müsaitim ama bakalım
En iyisini yapıohe ya bansiz herseyi konusuyoz .Dedimde yok oyle seyleri sevmiyo cok guzel gel dedin
Bi güncük moralim bozuktu bi gün de eşim vardı yoksa iyi gidiodum aslında kopukluk oldu kız haklısın vallaSen çektin beni buraya sonra kenara çekildin nerde ses nerde muhabbet hıııı
Yaaa şimdi iyi misin peki :/Bi güncük moralim bozuktu bi gün de eşim vardı yoksa iyi gidiodum aslında kopukluk oldu kız haklısın valla
Espiriye gelll :))Yaaa şimdi iyi misin peki :/
Canın sağolsun zeki müren yanılmıs olamaz elbeeet bir gün buluşacağuk
Tvde dirilişi izlio haftada bir dizisi varclamas esin ne is goriyy