Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde hep telden giriyorum gircek baska bisey yokKız valla telden giriyorum hep ara ara bakıyorum bende öyle bi dürteyim dedm seni baktım yoksun ahahah sende cansınn eheheh komşuyla dedikodu sjsjjssjhs
Sen çektin beni buraya sonra kenara çekildin nerde ses nerde muhabbet hııııHadi yaa
Bdv kuslari sizi fazla yaklasmayun buralardan hepten mahrum kalirsiniz o zamanbdv ye iyi bak gece bulusak![]()
Dov yavruum dov acik kafama vur agrisi gecer belkimOh herkes kankaya bağlamış dövücem len sizi![]()
Ban yok tabi nihahaahaahBnde hep telden giriyorum gircek baska bisey yokyok canim hic dedikodu etmiyoruz guzel seyler konusuyoruz burda yasak olan seyleri mesela
Valla bi gun fena yakalanicazBdv kuslari sizi fazla yaklasmayun buralardan hepten mahrum kalirsiniz o zaman![]()
Yohk yohk test edildiKonusuyimda delirirsem ya![]()
Ban yok tabi nihahaahaahkomsuyuda buraya cekıomussun ahahah
konusuyom zaten icim dolu bi tasarsam aboooooYohk yohk test edildi![]()
Ben varim canim biz variz clamas calissin ehmah getursun eve ac mi kalcazSen çektin beni buraya sonra kenara çekildin nerde ses nerde muhabbet hıııı![]()
Oh herkes kankaya bağlamış dövücem len sizi![]()
clamas esin ne is goriyyKızlar ben burdayım devamlı kontrol ediyom eşim dizisini izlio ben içerdeyim müsaitim ama bakalım![]()
En iyisini yapıohe ya bansiz herseyi konusuyoz .Dedimde yok oyle seyleri sevmiyo cok guzel gel dedin
![]()
Bi güncük moralim bozuktu bi gün de eşim vardı yoksa iyi gidiodum aslında kopukluk oldu kız haklısın vallaSen çektin beni buraya sonra kenara çekildin nerde ses nerde muhabbet hıııı![]()
Yaaa şimdi iyi misin peki :/Bi güncük moralim bozuktu bi gün de eşim vardı yoksa iyi gidiodum aslında kopukluk oldu kız haklısın valla
Espiriye gelll :))Yaaa şimdi iyi misin peki :/
Canın sağolsun zeki müren yanılmıs olamaz elbeeet bir gün buluşacağuk![]()
Tvde dirilişi izlio haftada bir dizisi varclamas esin ne is goriyy