- 9 Şubat 2016
- 141
- 147
- 53
Evet canım 2 buçuk aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz arasıra havuç suyu falan işte. Ama doktor bunları yapmayin sadece verdigim ilacı kullanin dedi. Yine de insan elinden gelen her şeyi yapmak istiyor bir umut...herhangi kür falan kullanıyor musunuz
Aynen bende de yakisiyor o yuzden yarin yapicammHe anladim canim ama maydanoz sogan yakisiyo mercimek koftesine.Nerdesin o koy niresi kafamda deli sorular
aynne birde arkasini toplamak olmasaAyy evet iyi olur aslinda cok seviyorum yemekle ugrasmayi dagikligi olmasa eyiydi[/QUOTE. Bende cok severim özellikle yeni tarifler denemeye bayilirim not:her turlu tarife acigim :)
Sende Tarti gözlü hatunlardansin yaniBende bu mercimegi ölculu yaparim bide pirinc pilavini gerisini Allah ne verdiyse bodoslama katarim
Aynen canim masaAllah bizeSende Tarti gözlü hatunlardansin yani
Ama öyle değil mi
bn hamile mi acep dedimdi degilmis
başta bende öyle sandım
İnsan neden bunu yapar neden eşya yerine koyar kendini
Ahahahah gülelim birlikte ne güzel lalaalalBenide gulduruyosun supersin
Aynen .Esiniz size bagirdiginda ne yapiyorsunuz konusuna yazdinmi biseyAhahahah gülelim birlikte ne güzel lalaalal
Yazdım eksik kalır mıyım aahahahahAynen .Esiniz size bagirdiginda ne yapiyorsunuz konusuna yazdinmi bisey
Aa goremedim tuhYazdım eksik kalır mıyım aahahahahbenimki ben çok bağırırsam artık beni bastırmak için bağırır başta aslan kesilen sonra pıssss adama fırsat kalmıor
Aman bağırma en güzeli sinirlenince olan insanıb kendisine oluyor:)Aa goremedim tuhbn hic beceremiyorum bagirmayi yav bi bn varim galiba oyle
Hatun gene yer silir caliskan hatun bakin görün .missi ornek alin hepinizLeynnnn ben Geldimmmmm
ANam ağladıı bu günnnnHatun gene yer silir caliskan hatun bakin görün .missi ornek alin hepiniz
Giz siz gene ne garistiriyiz bakimYazdım eksik kalır mıyım aahahahahbenimki ben çok bağırırsam artık beni bastırmak için bağırır başta aslan kesilen sonra pıssss adama fırsat kalmıor
He noliy ki zaten bagirinca hec bagirmamAman bağırma en güzeli sinirlenince olan insanıb kendisine oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?