- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Düşündüm ama çok katılaşır die korktumKiz mercimeği aksamdan haslasan ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşündüm ama çok katılaşır die korktumKiz mercimeği aksamdan haslasan ya
Evet kimyon katıyorum eşim pişmemiş soğan yemiyo die alıştım koymamaya ben deiyi geceler optum bebisim.Ben bi bardak mercimege 4 bardak su koyup hasliyorum bi bardak bulgur katiyorum bire bir yani salcayi kavurmadan sogan kavuruyorum sahane oluyo soganli denemediysen mutlaka dene canim taze sogan maydanoz ve olmazsa olmazi kimyon zaten katiyosundur
herhangi kür falan kullanıyor musunuzKızlar iyi akşamlar...
eşinde sprem hareketliliği düşük olup veya böyle bir tanıdığı olup hamile kalan özellikle?? Biz bugün test yaptrdik zaten düşüktü geçen sene ameliyat olmuştu falan filan ama biraz daha düşük çıktı. Doktor çocuk olmasina engel değil dedi ama bi ilaç verdi 3 ay kullan tekrar bakariz dedi. Bakalim inşallah işe yarar Allah kimseye aratmasin bir an önce kucaklarimizi doldursun
BencedeGünaydın tekrardan
28 aralık tanışma günüm
29 aralık Doğum günüm
1 ocak yılbaşı
Heyecandan karnıma ağrı girdi
Kaka yapmıştım yine geldi
kuru sogani iyice kavuruyorum nerdeyse kararmaya baslayana kadar sonra salca katiyorum guzel koku veriyo kofteyeEvet kimyon katıyorum eşim pişmemiş soğan yemiyo die alıştım koymamaya ben de
Arkadaşlarım da öyle beğenmişti soğansız dün boşver yoruldum ama napıcan
Belki denerim senin gibi de
Aferin lenkuru sogani iyice kavuruyorum nerdeyse kararmaya baslayana kadar sonra salca katiyorum guzel koku veriyo kofteye
Iyidir bnde yemek dusunuyorum dunden yesil mercimek corbam var ispanak yapcam makarna var bide patates pure veya salatasi yapcamNapıosunuz ne var ne yok akşama ne pişirsem pilav var sebze yok resmen
yaptinmi sabah kofteniAferin len
Bugun evine varcaksin dinlenme zamaniiHayirli sabahlar herkese.Rabbim bugunu de saglikli sihhatli şersiz hayirla bitirmeyi nasip etsin..
Biz de sag saģlim artk evimize varalim insallah bugun.
İyi güzel vallaIyidir bnde yemek dusunuyorum dunden yesil mercimek corbam var ispanak yapcam makarna var bide patates pure veya salatasi yapcam
Evet yaptım alıp götürülecem iş yerinde yicez ayran da yaptım öptüm :))yaptinmi sabah kofteni
Afiyet olsunEvet yaptım alıp götürülecem iş yerinde yicez ayran da yaptım öptüm :))
Kiz bana da versene canim çekiyor kaç zmandir çiğ kofteden sira gelmiyor onu yapmayaEvet yaptım alıp götürülecem iş yerinde yicez ayran da yaptım öptüm :))