- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Aa bn dedim ya bide bildirim geliyo hemen bakiyorum hepsini biliyorum gercekten kadinlar costuYok görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bn dedim ya bide bildirim geliyo hemen bakiyorum hepsini biliyorum gercekten kadinlar costuYok görmedim
Coştu değilde .az...ti benceAa bn dedim ya bide bildirim geliyo hemen bakiyorum hepsini biliyorum gercekten kadinlar costu
yok konu baskaydı sacma sapan biseydi kayda deger olmayınca ortak olmadımo konudamidusme aman diyim
Hayırlı geceler öptüm cnmmm uyku varsa kaçırma fırsatı uyuYa muhabbetinize doyum olmuyor kuzular bugun ilk defa uykum var çok fena ,erken kalktiim sabah Müsaadenizle cikiyim ben
Cumleten size de hayirli geceler , yarin gorusuruz insAllah Ruyanizda bdv yi filan gormeyin emiHayırlı geceler öptüm cnmmm uyku varsa kaçırma fırsatı uyu
ay okudum geldim cogalan sayfalariCoştu değilde .az...ti bence
Gülmek istiyorsan 'görgüsüz gibi' başlığını oku sjsjsjsjsj
aa evet okucaktim girdim sonra bisey oldu ciktim bulursam bakimGülmek istiyorsan 'görgüsüz gibi' başlığını oku sjsjsjsjsj
Hayirli geceleeer ...Cumleten size de hayirli geceler , yarin gorusuruz insAllah Ruyanizda bdv yi filan gormeyin emi
Sendemi gidici kizzHayirli geceleeer ...
Sadece konuyu oku yeter ahahaha gözümde canlandı resmenaa evet okucaktim girdim sonra bisey oldu ciktim bulursam bakim
Aay acayip basim agriyo kac gundur git gide cogaliyo ölcem agridanSendemi gidici kizz
okudum geldim hemde yarisindan cogunu okudum geyik yapmislar ban yemisler bosunaSadece konuyu oku yeter ahahaha gözümde canlandı resmen
Bende yorum yaptım ama tartışma görmemiştim alalaokudum geldim hemde yarisindan cogunu okudum geyik yapmislar ban yemisler bosuna
hi dalga gecmisler tartisma varmiydi ki konular karistiBende yorum yaptım ama tartışma görmemiştim alala
Ama dediği kadar görgüsüzce bişey mevzu
Sen kafamı karıstrdınhi dalga gecmisler tartisma varmiydi ki konular karisti
mune geldi bacak konusuna kapanir artikSen kafamı karıstrdın
mune geldi
Nerden görüyosun geldiğini