- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
Aynen ole canım biraz bana da ıyi geldiIyi yapmissin canim destrk oldun hem neguzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ole canım biraz bana da ıyi geldiIyi yapmissin canim destrk oldun hem neguzel
Analatamamis evet %100 hakli değil ama kesinlikle haksiz olduğu yerlerde var.Konu sahibi anlatmak istedigini anlatamadi bnce yanlis anlatti ve tepki buyuyunce kayboldu .Neyse bosverelim
Millet evde dolup dolup geliyor kriz fırsata dönüyorAma gec kalindi herkes herseyi soyledi zaten kapansada cirkin seyler oldu zaten
Ee ne ettiniz ne yaptınız bakalim
Bend e annemlerle vakit geçiriyorum kocisi özledimBenim bugün misafirim vardi yoğun ve güzel geçti günüm sizde ne var ne yok hatunlar
Evet ya hala millet cemkiriyo bu kk olmasaydi hirslarini nerde cikaracakti gacilarMillet evde dolup dolup geliyor kriz fırsata dönüyor
Kocisde seni ozledimi acepBend e annemlerle vakit geçiriyorum kocisi özledim
Özlemi bazen guzeldirBend e annemlerle vakit geçiriyorum kocisi özledim
fenaaa demi cok cirkin konusmalar var astilar iyiceKonuyu okudum tam kopmalik..:)
Bugün biri benle tartışacak gibi oldu da düşmedim konu sarmadıEvet ya hala millet cemkiriyo bu kk olmasaydi hirslarini nerde cikaracakti gacilar
Yalniz sonlara doğru bazi yorumlar cidden mide bulandiriciEvet ya hala millet cemkiriyo bu kk olmasaydi hirslarini nerde cikaracakti gacilar
bnde bi burda bi evin icinde gunluk islerle isde hep ayniBenim bugün misafirim vardi yoğun ve güzel geçti günüm sizde ne var ne yok hatunlar
evet gercekten cok cirkin bide siir filan yazan olmus onu gordunmu ellemeler surtunmeler falan nerdeki muneYalniz sonlara doğru bazi yorumlar cidden mide bulandirici
Aynen aslında hiç yorum yapmiycan sacma konulara belliki konu olsunfenaaa demi cok cirkin konusmalar var astilar iyice
o konudamidusme aman diyimBugün biri benle tartışacak gibi oldu da düşmedim konu sarmadı
evet gercekten cok cirkin bide siir filan yazan olmus onu gordunmu ellemeler surtunmeler falan nerdeki mune