- 13 Kasım 2017
- 886
- 1.023
- 28
Canım ben 6 senelik evliyim 23 yaşındayım 8. Aya girdim düşük yapalı ondan korundum ama 5 sene boyunca korunmadım sorunda yoktu ama olmuyodu en sonunda oldu ama16 gün dayandı düşük yaptım
![KK1 :KK1: :KK1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 6 senelik evliyim 23 yaşındayım 8. Aya girdim düşük yapalı ondan korundum ama 5 sene boyunca korunmadım sorunda yoktu ama olmuyodu en sonunda oldu ama16 gün dayandı düşük yaptım
Aynn canım Rabbim isteyen herkese verir inşallahçook üzüldüm canım benim ya rabbim en kısa zamanda nasip eder inşlahh en kısa zamanda ben bir buçuk yıllık evliyim en azından olmuş senin nasibi yokmuş meleğinin benim daha hiiiiç olmadı
![]()
Amin inşallahAynn canım Rabbim isteyen herkese verir inşallah
Yaş kaç canımmAmin inşallah![]()
Bizimki 3milyondu 3 ayda 10milyona yükseldiCanım benim eşimin eylül ayında 2 milyon çıktı sadece sizinki yine iyi
Nasıl yükselttiniz canımBizimki 3milyondu 3 ayda 10milyona yükseldi
21 canısıYaş kaç canımm
Kimm?? Elektirikle alakali birsey yaa.. ne biliyimSeviyorum ama siz resmen kankasınız hep bunu diorum ve dicem
32 yaşındayım canımYaş kaç canım
canimmyalan soyleyemem bn kendi adima konusayim yinede canim gormeden sevdigim insanlardan birisi
Ya bi elektirik oldu sadece herhangi birseyi ispat etmek degil yani amac. Burdaki muhabbetimizin cekimi yani canimResmen kabullendin bak zatenn diiliz desen de inanmam
Selam canlar![]()
Azicik kiskandi clamas canimKimm?? Elektirikle alakali birsey yaa.. ne biliyim
Bayada kankayiz isteeeYa bi elektirik oldu sadece herhangi birseyi ispat etmek degil yani amac. Burdaki muhabbetimizin cekimi yani canim
Hoşgeldin ablacim gorusmeyelik nasilsinMerhaba canım hosbuldum :) topik başlığı ve içerik farklı olunca şaşırdım. Gebelik isteyenler burada galiba değil mi :) bende o magdurlardan biriyim
Ayrıca beğenilerin icin tesekkur ederim![]()
Abla deme kız kötü oluyorum :))Hoşgeldin ablacim gorusmeyelik nasilsin![]()
Ya bi elektirik oldu sadece herhangi birseyi ispat etmek degil yani amac. Burdaki muhabbetimizin cekimi yani canim