- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Sen demi soba kullanıyon evet çokk pisliği var ama ondan başka güzel ısıtmıyırEvetttt evim berbat oldu temizlenmesi ne rağmen gitmeye başladı gene temizlencek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen demi soba kullanıyon evet çokk pisliği var ama ondan başka güzel ısıtmıyırEvetttt evim berbat oldu temizlenmesi ne rağmen gitmeye başladı gene temizlencek
Eyvah cok zor olur o Allah yardimcin olsunEvetttt evim berbat oldu temizlenmesi ne rağmen gitmeye başladı gene temizlencek
Saol canım benim Allah razı olsunEyvah cok zor olur o Allah yardimcin olsun
Eyvah cok zor olur o Allah yardimcin olsun
Zor canımm gerçekten sabır gerektiriyo Rabbim bize yardım etsinSaol canım benim Allah razı olsun
Ufo kullanıyordum ama fatura tavan yapınca mecbur sobaya geçtim sobanın yerini gerçekten bir şey tutmuyor ama dediğin gibi pisliği çok fazlaSen demi soba kullanıyon evet çokk pisliği var ama ondan başka güzel ısıtmıyır
Allah bağışlasın canımmmmBugun yaptiklarim:
Banyo yaptim.
Oglen kizimi uyuttum.
Yemek yaptim.
Puding yaptim.
Günlük egzersizimi daha yapamadim ama ilk firsatta yapıciim :) Simdi uyanan kizimla oyun oynuyoruz.
Amin aminnn kuzum kadın olmak zor her şeyde biz ilgileniyoruzZor canımm gerçekten sabır gerektiriyo Rabbim bize yardım etsin
Ne için kullanıyosun sen canım ?Yaaa kızlar tarlusal 2 tane kaldı yaaa hala adet olmadımm 24gün oldu daaaaa
Bizdemi sorun acabaBende N nur mawish de atamıyyooo
Canım benim 24gündür adet gecikmem var ilk defa oluyoo gebelik yookk 4 dwfa kantesti yaptırdm yookk kendi kendime diyorum ki geçen ay dostinex kullanmıştım acaba omu geciktirdi diye ama bilmiyorumNe için kullanıyosun sen canım ?
Adet olmak için doktor varmiştiNe için kullanıyosun sen canım ?
Hadi yaa o ilaçtan olabilir bu adet sorunu çoğu kişide var benim arkdaşımda 2 aydır adet olmuyor gebede değil streste yapar bu inşallah bir an önce olursun yaaAdet olmak için doktor varmişti
Canım napiyoruz :)))
Canım bwn bu ay korunmayı bıraktım böyle oldu prolaktin yüksekti ondan dostinex kullandm adet olmayınnca stres olmaya başladımm ama sonuç hüsrannnHadi yaa o ilaçtan olabilir bu adet sorunu çoğu kişide var benim arkdaşımda 2 aydır adet olmuyor gebede değil streste yapar bu inşallah bir an önce olursun yaa
İyi canım senden hoş geldinn topiğimizeeCanım napiyoruz :)))