- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Çıkıyorum çıkacam vermezlerse kaçacam
Evvvv leeee neeee cemm
Vermezlerse gaçacam
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkıyorum çıkacam vermezlerse kaçacam
Evvvv leeee neeee cemm
Vermezlerse gaçacam
O evlendi galiba ya da kactiHahaha alemsin yaa :)))
Sorgu sual gibi oldu biraz :)) Behramkale tabiki de :))
Aristonun memleket bildim mi :)))
Assos sevgisi başkadır :) senin nerden gelir Assos bilgisi canım :)
Sen Çanakkale nin neresindensin :)Assos ü görünce çok şaşırdım ben de çanakkale de oturuyorum
Doğuştan dopinglisinDil-i bitab canisi sen birde watsap yazışmalarını gorsen :)) kızları çıldırtiyorum :)))
Huniyi taktim da geldim :) ateş bile alır buralar he heeyt bee :)))Doğuştan dopinglisinbizde isteriz burayi da senlendir
![]()
Ahahaha topigin ilk resmini şimdi goruyorum :)) huni varsa her türlü :))) bam bam bamEki Görüntüle 2082816
Selam arkadaşlar Fotoya dikkat :)))
bu konuyu açma sebebim .....
Burayı günlük tarzı düşünüp hergün neler yaptığınızı gününüzün nasıl geçtiğini yazabilirsiniz
Gırgır şamata olabilir
Bugün nereye gezmeye gittiniz ne yediniz ne içtiniz
Mesela ben su içemiyorum kendimi zorlamaya çalışıcam
Arada kilo takibi.... vb
Not:
Not yok![]()
Huniyi taktim da geldim :) ateş bile alır buralar he heeyt bee :)))
Sağol canım nasılsınA.selammm cNım
Selamhn aleykum NasilsinSağol canım nasılsın
Iyim canım sen nasılsınSelamhn aleykum Nasilsin
Kankaaaa nolduuu kiz hani biz ucluyduk aldatma bizi bosariz seniiBu arada benle kanka olmak isteyen yazsın![]()
Aleyküm selam canimmhunililer selaaaaaam
Olay nee kız beni unuttular heralKankaaaa nolduuu kiz hani biz ucluyduk aldatma bizi bosariz senii![]()
clamas birazcik kiskandida kanka ariyo bnde takiliyorum onaOlay nee kız beni unuttular heral
bulursa uzak diyarlardan kankalar ahanda terkederim burayi topik acarim yarali kankalar topigi diyeHee anladım bulur kankaa unutur bizi3 kişiler gelip geçer desne
Ahaha aynen ole bizi terketecek adaminbulursa uzak diyarlardan kankalar ahanda terkederim burayi topik acarim yarali kankalar topigi diye![]()