- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.781
- 27
Oh maşallah son aylarda hava da iyiBen sonunda temizliğime başladım ve bitmek üzeree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah son aylarda hava da iyiBen sonunda temizliğime başladım ve bitmek üzeree
Evlilik yıldönümü mü canım ulaaa tel şarjda arada geliyoom merak ediyom hemde kocam kalktıı yemek hazırladımm bem hemen işe giriştimm o yemek yerken aradada size bakıyom yazıyom gidiyomm napim çatlim miYavaştan kalkmassam yetişmşxek yine
Evet canımm ya temizlik gibisi yookkkOh maşallah son aylarda hava da iyi
Nete ne gerek var canim git al paranla degilmi kime nePazartesi sipariş versem netten prş elimde olmaz dimi dört günde
bnde sarja raktim meraktan temizlige girisemiyomEvlilik yıldönümü mü canım ulaaa tel şarjda arada geliyoom merak ediyom hemde kocam kalktıı yemek hazırladımm bem hemen işe giriştimm o yemek yerken aradada size bakıyom yazıyom gidiyomm napim çatlim mi
Kız bide günlük temizlikktii haftada 4 gün temizlik günüm varNe ara bizle lak lak yaparak
Aynn canım yaa insan merak ediyooobnde sarja raktim meraktan temizlige girisemiyom
evet ya bnimde heruf gelcek bisey yokBişeyler hazırlamam lazım sabahtan beri tel elimde
Hediye hediye :)Nete ne gerek var canim git al paranla degilmi kime ne
kafa gittiHediye hediye :)
Ay evet bağınlılık yapıo ben benimki gelince pek girmiyorum ayıp yaa siz de tele bakmayın ben sabah sekizden beri burdayımEvlilik yıldönümü mü canım ulaaa tel şarjda arada geliyoom merak ediyom hemde kocam kalktıı yemek hazırladımm bem hemen işe giriştimm o yemek yerken aradada size bakıyom yazıyom gidiyomm napim çatlim mi
Alacagin yere sor canim yada bakarak alsan carsidan filankafa gitti
Bnim koca hic elinden birakmiyo o alinca bnde aliyomAy evet bağınlılık yapıo ben benimki gelince pek girmiyorum ayıp yaa siz de tele bakmayın ben sabah sekizden beri burdayım
Canım bende almıyom teli elime kocam varkennAy evet bağınlılık yapıo ben benimki gelince pek girmiyorum ayıp yaa siz de tele bakmayın ben sabah sekizden beri burdayım
Aaa iğrenç şakın alıştırma biz biraz alırız elimize Emin'im o da bana ayıp olmasın die az alıo eline dikkat edio akşam tv aç sohbet muhabbet meyve kuruyemiş kahve fasılları....Bnim koca hic elinden birakmiyo o alinca bnde aliyom
bn ayri olanlardan kullandim kelebekti silikonu sevmedim bn sert yapiyo sıkısik oluyo kek en guzeli fitin tepsisi oluyo .Tabi blki silikonun kalitesinede bagli olabilirSilikon kek kalıbı kullanan var mı dilimli
Aynen valla alışırsa zor düzelirCanım bende almıyom teli elime kocam varkenn
Bnmki kaliteli ama korkuyorum :))))bn ayri olanlardan kullandim kelebekti silikonu sevmedim bn sert yapiyo sıkısik oluyo kek en guzeli fitin tepsisi oluyo .Tabi blki silikonun kalitesinede bagli olabilir