- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hayırlı geceler allah'a emanet olBen çıkıyorum arkadaşım hayırlı geceler Rabbim ferahlık dinginlik versin,yar ve yardimciniz olsun selamete cikarsin ,
İnsAllah ,evet sen de evlisin sanirim cocugun var miTamm okurum canım çok sağol inşallah bir gün sakin zamanda güzel hoş sohbetler ederiz sen evlimidin
Ewet canım 3 düşük yaptım 1 ay olacak kürtaj olalı iki aylikİnsAllah ,evet sen de evlisin sanirim cocugun var mi
Rabbim sağlıklı ve hayirli evlatlar nasip etsincumle muminlere ,bne de Rabbimin ol demesini bekliyorum benimde yok henuz tekrardan hayırlı gecelerEwet canım 3 düşük yaptım 1 ay olacak kürtaj olalı iki aylik
Hayırlı geceler öptüm canim inşallah bu yıl nasip eder alırız kucağımizsRabbim sağlıklı ve hayirli evlatlar nasip etsincumle muminlere ,bne de Rabbimin ol demesini bekliyorum benimde yok henuz tekrardan hayırlı geceler
Napim canım yazışmaları okuyodum sen nasılsınGul-i zar napion canım
Bende ıyiyim şükür uzaniorum uyku yok takilayim biraz dedim gözler yorulursa birakirimNapim canım yazışmaları okuyodum sen nasılsın
Aynene canım bende öyle 2 3 gündürr çok geç yatıyorum sabahlıyorum öyle yatıyorummBende ıyiyim şükür uzaniorum uyku yok takilayim biraz dedim gözler yorulursa birakirim
Naptin nasıl geçti günün yemek ev işiAynene canım bende öyle 2 3 gündürr çok geç yatıyorum sabahlıyorum öyle yatıyorumm
Napim canım bende bugün evde oturdum geç vakitte kaynım geldi oturdukk yemekte kuru fasulye pilav şehriyeli çorba yaptımNaptin nasıl geçti günün yemek ev işi
Oh maşallah eline sağlık daha ne olsunNapim canım bende bugün evde oturdum geç vakitte kaynım geldi oturdukk yemekte kuru fasulye pilav şehriyeli çorba yaptım
Saol canım sen nasıl oldun iyisin inşallahOh maşallah eline sağlık daha ne olsun
Sağol canım iyi gecelerNeyse canım ben yatim uykumu tekrar düzeltmem lazım seviliyorsunuzzz mmmuuuaaahhhh Allah'a emanettt olunnn
Yavrum benm yaaaaa :):):)suraciga cancazimida yazayim unutmam seni H M
:)) sen baya iddiali konusmustun o yuzden dedim.. ama bence bekleme ya strrs yaptkca gecikir.. hic olmassa sonuca baglanir bu sekilde..Dakikasında diil abartma kız günü gününe
Ya benimki delilikten de kaynaklanıyo deliler ve çocuklar çok severseni merak ediyodum kocanida merak etmeye basladim giz ne buyuk ask