- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Yookl laaa nerdeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yookl laaa nerdeeeeee
Bizim yilbasimiz hicri yilbasi olan muharrem ayinin biridir ki o da gecti yani biz cokta ynei bir yila girdik ne diye onlarla ayni olsun ki bizim yeni.yilimiz dimi ?Aynenn
nerdesin sen bdv mi okuyodun yoksamYookl laaa nerdeeeeee
bisey dicemde bosver canimBizim yilbasimiz hicri yilbasi olan muharrem ayinin biridir ki o da gecti yani biz cokta ynei bir yila girdik ne diye onlarla ayni olsun ki bizim yeni.yilimiz dimi ?
Soyle kiz merak ederim benbisey dicemde bosver canim
kulagina soylerimSoyle kiz merak ederim ben
MeniiiiiiTamam
tamam inandım kız seviyom seni
kiskandinmi şen bakimMeniiiiii
Heeeeenerdesin sen bdv mi okuyodun yoksam
Galibaaa yaadaa eveeeeeeetttkiskandinmi şen bakim
ee neler olmus yorum yaptinmiHeeeee
Tabi bn kiskanilacak bağyanim caniiiimGalibaaa yaadaa eveeeeeeettt
Toplum arasinda.fisirdanmaz anacim yumurtla gitsin orta yerekulagina soylerim
onemli bisey degil canim yaNur yarin bakicam neymis o dicen hadi herkse Alllah rahatlik versin unutmma heee ona gore N nur mawish
Oh maşallah canım allah mutluluğunuzi bozmasınAksam 6 da işten geldi esim. Kızımı anneme emanet edip 7 gibi çıktık. Ne yapacagimiza karar verdik. Sinemaya gidelim dedik.
Güzel bir film seçtik filmin başlamasına nerdeyse 2 saat vardı. Karnimizda acikmisti hemen birseyler yedik sonra esim masa tenisi oynamak istedi yarım saat de onunla oyalandik sonra mısırlarimizi kaptık filmimizi izledik bol kahkahayla :) Çok güzel bir gün oldu gerçekten sürekli çocuk çocuk insanın kafası dağılıyor. Ama kizimida çok özlemişim yaaaa
Amin canımm cumlemizinkini inşallah :)Oh maşallah canım allah mutluluğunuzi bozmasın
Olmuş galiba Annem bana belli olmadan dememis üzülürüm diye bilmiyom ciddi konu sikayet olunca atıldı demekÖyle direkt yargılama olmadan nasıl oluyo ki duruşma falan olmadı mı