- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
oo hizlisin arkadasim yemek filan erken yapmissin bravoSabahin 8 dem beri is yapiyorum carsaflari degistir,yemegi koy, kavaltiyi hazirla,ayakkabiligi temizle ,utu yap. Daha bir bukadar yapilacak var yarinda dip kose temizlenecek. Ben yatamam..
artik is yapma dio vucudun dinlen diye fisildiyoSuan boynum tutuldu yorgani cirparken, nazarrr ettiniz ne ettiniz bagaa
kurudu yav gercekten clamas da mapustaAynen canim ,kurudu buralar su gibi cekildiler
Hiz felakettiroo hizlisin arkadasim yemek filan erken yapmissin bravo
Evet okudum. Ustune gidilmis biraz hasas donemde sonucta.kurudu yav gercekten clamas da mapusta
Allah korusun dikkatli olmak gerek .Anca kendimize eziyet ediyoruz is yapalim derkenHiz felakettirahan da boyle tutuluverirsin
Heee valla hi oyle simdi kizi yikayip paklayacagimAllah korusun dikkatli olmak gerek .Anca kendimize eziyet ediyoruz is yapalim derken
Evet ya bnde sonradan gordum once hic anlamadim sonra zaten banlanmis olmasa byle seyler ama oluyo bazen yanlis anlasilmalarda olabiliyoEvet okudum. Ustune gidilmis biraz hasas donemde sonucta.
yikama soguk hasta olur yavrucakHeee valla hi oyle simdi kizi yikayip paklayacagim
Yok ya kizin sucu yok digerlerininde yok tabi. Ama ben bile gergin oldugunu paylastiklarindan anlayabiliyorum. Bunu gorerek yorum yapilsaydi incinmezdi belki.Evet ya bnde sonradan gordum once hic anlamadim sonra zaten banlanmis olmasa byle seyler ama oluyo bazen yanlis anlasilmalarda olabiliyo
yikama soguk hasta olur yavrucak
Evet clamasin konusma tarzi oyle rahat ve dogal bizede sakayla hersey diyo ama anliyoruz ne demek istedigini boyle bi kiz sıkintisini derdini oyle anlatmak istiyoYok ya kizin sucu yok digerlerininde yok tabi. Ama ben bile gergin oldugunu paylastiklarindan anlayabiliyorum. Bunu gorerek yorum yapilsaydi incinmezdi belki.
Yaktim kombiyi , yikacam gözüm döndu. Tertemiz yikadim carsaflari ,utuledim. Pislettir simdi
Evet canim doluyum birz ya cikiyorum hemen girdigimde tatlim
Temizlik imandan geliralemsin ya bnimde temizlik yapasim geldi
Canimm canimmm bende guzelim sarjm bitiyor discide sirada bekliyom bndee
seni buralarda gormek ne guzel datliiim
evet ya temizlik gibisi yok ama bnim temiz durmuyo esim cok pis yetisemiyorum daginik hemideTemizlik imandan gelir
Aa gecmis olsun kuzum hadi rast gelsin isin gucunCanimm canimmm bende guzelim sarjm bitiyor discide sirada bekliyom bndee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?