- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Saol canm bneim Allah'a emanet olun yarın buralarda plınnn muuuuccckkkooy kiyamam tamam canim haklisin tek gibi olmaz iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canm bneim Allah'a emanet olun yarın buralarda plınnn muuuuccckkkooy kiyamam tamam canim haklisin tek gibi olmaz iyi geceler
Seviliyorsunuzzz
evet yarin buluscaz clamas da gelir kapamak yok topigimiziSaol canm bneim Allah'a emanet olun yarın buralarda plınnn muuuuccckkk
Aynn canıımmevet yarin buluscaz clamas da gelir kapamak yok topigimizi
Bende sürekli anlamıyorlar kimse: ):)Ayy evet bazen bnde sonradan goruyorum cok komik oluyo
Anlasilir ya anlasilmazsa tekrar sirariz birbirimizeBende sürekli anlamıyorlar kimse: ):)
Aynen öyle cnm senin bebek olduğunu unuttum ben bilion muAnlasilir ya anlasilmazsa tekrar sirariz birbirimize
unutmussundur canim karisiyo bazen mesajlar simdi uyanir sipa buyudu yinede agliyo kalkiyoAynen öyle cnm senin bebek olduğunu unuttum ben bilion mu
Tamam iyi geceler canım öptüm ❤Tatlis bn cocugun yanina gidiyirum hadi iyi geceler gorusuruz canim
sen yatmiyomusunTamam iyi geceler canım öptüm ❤
Ben birazdan yatarim Kuzm uyku geliy az azsen yatmiyomusun
Yinede mesaj atarsin baktin olmuo gel kimse olmazsa denersin uykuyu ben biraz burdayımBende uyuyamam ama bi deniyecem