- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
bakayim bi bkmadim hicMevzu ilerledi clamatisin profil bak bi en sonki paylaşımını ki paylaşımını oku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakayim bi bkmadim hicMevzu ilerledi clamatisin profil bak bi en sonki paylaşımını ki paylaşımını oku
valla deseydin keske bn gormedim girseydim guzelce derdim biseyler gunah zaten gergin yine bebek yok diyeKız baya gerildi şimdi bende üzüldüm keşke üzerine gitmeyin deseydik ya
Ben şimdi yorum yaptım orrayavalla deseydin keske bn gormedim girseydim guzelce derdim biseyler gunah zaten gergin yine bebek yok diye
gordum canim ya karsilikli baya biseyler olmus ama onceside biraz biseyler olmus bn yeni gordum bakmiyorum profil mesajlarina pek keske olmasaydiBen şimdi yorum yaptım orraya
Aynen canım clamatis taktı baya üzüldügordum canim ya karsilikli baya biseyler olmus ama onceside biraz biseyler olmus bn yeni gordum bakmiyorum profil mesajlarina pek keske olmasaydi
Ban yemeseymis iyiymis biraz rahatlardi burda konusupAynen canım clamatis taktı baya üzüldü
Aynen öyle cnmBan yemeseymis iyiymis biraz rahatlardi burda konusup
Yanimda uyudu bnide tutmadı uykusen napiyosun esi uyuttunmu
aa telin isigindan rahatsiz olmuyomu bn salonda sarjdayimYanimda uyudu bnide tutmadı uyku
Işığı sonuna kadar kapalı canım arkasını döndü uyuya kaldı bende yordanla üzerine kapatır gibi ışık oraya yansımasınyansımasını diyeaa telin isigindan rahatsiz olmuyomu bn salonda sarjdayim
masumane gizli islerimizIşığı sonuna kadar kapalı canım arkasını döndü uyuya kaldı bende yordanla üzerine kapatır gibi ışık oraya yansımasınyansımasını diye
Aynen öyle Kurt andan sonra uyku yok hamilelegimi öğrendiğimde takıldım sevincimden uyuyamiyordum şimdi ise üzüntü gibi uyku yok amamasumane gizli islerimiz
uyku bikere kactimi dahada toparlayamiyo insan bnde iki uc gibi yatiyorum sabaha karsi anca uyuyorum beynim ucuyo sabah kalkincaAynen öyle Kurt andan sonra uyku yok hamilelegimi öğrendiğimde takıldım sevincimden uyuyamiyordum şimdi ise üzüntü gibi uyku yok ama
Bende adama kahvaltısını veriom gidi o vuruyom kafayı 11 12 şimdi misafir misafirim var kardeşime gerçi oda 11 12 gibi kalkıyor Bend e 11 gibi kalkıp hazıryom ona da oleuyku bikere kactimi dahada toparlayamiyo insan bnde iki uc gibi yatiyorum sabaha karsi anca uyuyorum beynim ucuyo sabah kalkinca
mecbur oyle kalkiyoz bnde oyle yoksa ayakta duramayiz.Misafirin daha durcakmiBende adama kahvaltısını veriom gidi o vuruyom kafayı 11 12 şimdi misafir misafirim var kardeşime gerçi oda 11 12 gibi kalkıyor Bend e 11 gibi kalkıp hazıryom ona da ole
Eşimin kardeşi ışte pazar geldi 1 hafta durur galiba gezmeyimecbur oyle kalkiyoz bnde oyle yoksa ayakta duramayiz.Misafirin daha durcakmi