- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
vay be senin koca da cok marifetli afiyet olsunEşim yaptı açıkçası yalan yok
Börek mi yaptın dedim evet dio
Fırından kokular gelio
Bi çıkardı alabalık
Bi tanesini ayırıcam demiştim kür için bilio
Ama hepsini yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay be senin koca da cok marifetli afiyet olsunEşim yaptı açıkçası yalan yok
Börek mi yaptın dedim evet dio
Fırından kokular gelio
Bi çıkardı alabalık
Bi tanesini ayırıcam demiştim kür için bilio
Ama hepsini yapmış
Olduun mi hastaNah olcam
Aynen sanki ben Paris'ten geldim die örnek veriyorum oturmuşlar bana dini örnekler veriyorlarYa kuzum onlar konu dışı sacmalamislar okuyorum ayrı konularda tartışıyoruz dalga geçiyorlar di
Kız geçende bizimki yaptı balıkların içine koydu sagan patates domatesvay be senin koca da cok marifetli afiyet olsun
Yarın gelicek kan ablası gününde gelir o gerçi bazen erken de gelio ama geç gelmez ablasıOlduun mi hasta
Kız geçende bizimki yaptı balıkların içine koydu sagan patates domates
Inşallah gelmez dua et bol bolYarın gelicek kan ablası gününde gelir o gerçi bazen erken de gelio ama geç gelmez ablası
benimki hic anlamiyo anlasada yapmaz yaKız geçende bizimki yaptı balıkların içine koydu sagan patates domates
Amannn boşver sildim ben onlarıya bn o profil mesajlarindan hic bisey anlamiyorum ne oluyo orda ayni boyle sohbet mi oluyo
tuh gec kaldim ne olmustu kiAmannn boşver sildim ben onları
Evet üzülüyorum yoruluyo die ve benim yapmam lazım ama olsunvay be senin koca da cok marifetli afiyet olsun
Aman uzun mesele clamatisin yüklendiler adetime bu gün kaldı diye bisiler yazdı profiline altına 3 kişi yüklenmiş bende sonradan giridm ama muhatap olmadım clamatsede sil konuşma uzatma dedim bizde biraz limonu olduk onların yüzündenya bn o profil mesajlarindan hic bisey anlamiyorum ne oluyo orda ayni boyle sohbet mi oluyo
He olur ya birsuru farklifikirde insan var olur napcaksin artik konulardada bazen cok acimasiz yorumlar yapiyolar
Aman uzun mesele clamatisin yüklendiler adetime bu gün kaldı diye bisiler yazdı profiline altına 3 kişi yüklenmiş bende sonradan giridm ama muhatap olmadım clamatsede sil konuşma uzatma dedim bizde biraz limonu olduk onların yüzünden
Ya onlar adamı küfüre sokarlar banlatirlar istedikleri ogorseydim yetisirdim bacim bizim clamasa kim ne demis
neguzel be tadini cikar bnimki ekmek bile kesmez dua edin kocislerinizeEvet üzülüyorum yoruluyo die ve benim yapmam lazım ama olsun
bosverin topigimizde takilalimYa onlar adamı küfüre sokarlar banlatirlar istedikleri o
Aynen sen ne edion bakalımbosverin topigimizde takilalim