- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Napion canım alıştık artık sıkılıyorum beegeldim cok bagirdin duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napion canım alıştık artık sıkılıyorum beegeldim cok bagirdin duydum
napiyim valla klube girmeden duramiyorum konulara bakiyorum ban yememek icin geri cikiyorumNapion canım alıştık artık sıkılıyorum bee
Ee sen ne edion ben sofrayı kuriyom geldi adamtatlianne valla bravo foto koymussun ogun cesaretin super .Allah mutlulugunuzu daim etsin super ikili
bnim adam geldi gitti yemedi evde bnde kizimla yedim .Dizi zamani simdiEe sen ne edion ben sofrayı kuriyom geldi adam
poaca yapiyodur yada tatli@Clamatis nerdesin yaaa işin bitmedimi
Aynen aklin bsi gelmiştir ama genelde gece yaparpoaca yapiyodur yada tatli
Bizmkide kardeşiyle gittiler yeyip bende oturdum örgüte devambnim adam geldi gitti yemedi evde bnde kizimla yedim .Dizi zamani simdi
kocisler yok ohh bizde kendi kendimize yeterizBizmkide kardeşiyle gittiler yeyip bende oturdum örgüte devam
Aynen vallaha ohh keyif her zamanda olmuş kafa dinlemek gerek :):)kocisler yok ohh bizde kendi kendimize yeteriz
he bn zaten git diyorum yoksa evde durdukca kavga ediyoruz de get diym bndeAynen vallaha ohh keyif her zamanda olmuş kafa dinlemek gerek :):)
Anladım benimki asansör işi olduğundan sürekli arıza falan mecbur gidip arada çay içer arkadaşlarıyla biraz ıyi geliyhe bn zaten git diyorum yoksa evde durdukca kavga ediyoruz de get diym bnde
hiim dogru seninki asonsorcuydu iyi bari arada bozulsunlarda sende kafa dinle yoksa herzaman dip dibe olmuyoAnladım benimki asansör işi olduğundan sürekli arıza falan mecbur gidip arada çay içer arkadaşlarıyla biraz ıyi geliy
Aynen kuzum öyle: ):)hiim dogru seninki asonsorcuydu iyi bari arada bozulsunlarda sende kafa dinle yoksa herzaman dip dibe olmuyo
Bi saat falan oldu işten geleli okucam mesajları işler uzadı@Clamatis yok unuttu bizi belki işi vardır ama arada girer çıkar yok.kayboldi
mesajlar fazla yok kuzum cabik biteBi saat falan oldu işten geleli okucam mesajları işler uzadı