- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Napiyim komsumdaydim anca geldim.. sen nabtin nasilsinSağol naaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyim komsumdaydim anca geldim.. sen nabtin nasilsinSağol naaptın
Ben de iyi şükürNapiyim komsumdaydim anca geldim.. sen nabtin nasilsin
O nedir100 squat yaptım
Bu arada yarın su içip sayalım mıNapiyim komsumdaydim anca geldim.. sen nabtin nasilsin
Ben zaten sudan kadin oldum saymama gerek kalmaz derilerimden su cıkiyor 1 rr bsrdakBu arada yarın su içip sayalım mı
Squat sporO nedir
Surat ifadesi mi
Valla cok zordubanli arkadas ciktinmi mapustan nasildu mapus gunleri
Bugun misafiri gelecekti gelmedi .eşimde dısarda yiyelim yiyelim diye tutturdu her hafta yiyoruz zaten galiba yemeklerimi begenmiyor yeni evliyim yemeklerimi bende pek begenmem :):)Selam arkadaşlar bu konuyu açma sebebim .....
Burayı günlük tarzı düşünüp hergün neler yaptığınızı gününüzün nasıl geçtiğini yazabilirsiniz
Gırgır şamata da olabilir
Ama dert köşesi olmasın
Herkesin dertleri var ama boşvericez bu başlıkta....
Bugün nereye gezmeye gittiniz ne yediniz ne içtiniz
Mesela ben su içemiyorum kendimi zorlamaya çalışıcam
Arada kilo takibi.... vb
Not:
Not yok
Ooo özeleştiri haydi gelin halayiBugun misafiri gelecekti gelmedi .eşimde dısarda yiyelim yiyelim diye tutturdu her hafta yiyoruz zaten galiba yemeklerimi begenmiyor yeni evliyim yemeklerimi bende pek begenmem :):)
Tey tey :):)Ooo özeleştiri haydi gelin halayi
Aferin len hoşgeldin aramıza öncelikleBugun misafiri gelecekti gelmedi .eşimde dısarda yiyelim yiyelim diye tutturdu her hafta yiyoruz zaten galiba yemeklerimi begenmiyor yeni evliyim yemeklerimi bende pek begenmem :):)
ayy valla bnde acayip alistim buraya cok seviyorum iyiki geldin canim.Napiyim bnde pcosluyum ahanda onla ugrasiyirum bitkiler iciyorum adet olmadim gebericem agrilardanValla cok zordu
Ama gecti
Ogunun aksam ciktim zaten dikkatli olmakta fayda var.
Hehe sen nabiyirsun
H M kanka döverim seniOoo özeleştiri haydi gelin halayi
Hosbuldum ♡♡:):)yaa naparasam yapayım olmuyor bir şey eksik hep anlamadım sogan salca yag diyorlar ama bitmiyor onlarla :):)Aferin len hoşgeldin aramıza öncelikle
Amannn boşver sen de az çeşit öğren ama onları da güzel yap
Üç beş çeşit