- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Klomeni hic sevmiyorum ben yaa bugun moralim bozuktu benim off allah yardimcimiz olsun yaakizlar klomeni konusmussunuz klomen bnde hic etki etmedi femara biraz iyi geldi o daha guclu bi ilac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomeni hic sevmiyorum ben yaa bugun moralim bozuktu benim off allah yardimcimiz olsun yaakizlar klomeni konusmussunuz klomen bnde hic etki etmedi femara biraz iyi geldi o daha guclu bi ilac
Onu da duydum evet ama reçetesiz satılmıyo dimi o hastane uzak birazkizlar klomeni konusmussunuz klomen bnde hic etki etmedi femara biraz iyi geldi o daha guclu bi ilac
Hosbuldum ♡♡:):)yaa naparasam yapayım olmuyor bir şey eksik hep anlamadım sogan salca yag diyorlar ama bitmiyor onlarla :):)
Bende pkoluyum ama evre1 hafifmis bendeki.. ama ne farkediyorki yinee yok yinee yokkk.. ben oluyorum sükür yaa hic olmuyormusunayy valla bnde acayip alistim buraya cok seviyorum iyiki geldin canim.Napiyim bnde pcosluyum ahanda onla ugrasiyirum bitkiler iciyorum adet olmadim gebericem agrilardan
doktor yazmisti bna asilama tedavisinde birazda pahaliydi sanirimOnu da duydum evet ama reçetesiz satılmıyo dimi o hastane uzak biraz
Kavur biraz sonra pişmeye bırak bak farkı göreceksin ben de beceriksizim ama kendim keşfetmiştimHosbuldum ♡♡:):)yaa naparasam yapayım olmuyor bir şey eksik hep anlamadım sogan salca yag diyorlar ama bitmiyor onlarla :):)
Anladım sağolasındoktor yazmisti bna asilama tedavisinde birazda pahaliydi sanirim
bn cok agir pcosum canim oyle byle degil dogumdan snra iyice beter oldum valla napcami sasirdim nerde pco konusu gorsem yaziyorum kovaliyacaklar bigun bni .Bi bucuk sene sekiz ay alti ay yedi ay olmadigi oldu bubolanlarda ilacla oldu canim ilac icmesem yinede olmuyo en son iste ilacla temmuzda olmustuBende pkoluyum ama evre1 hafifmis bendeki.. ama ne farkediyorki yinee yok yinee yokkk.. ben oluyorum sükür yaa hic olmuyormusun
sende sagolasin canimAnladım sağolasın
Evladin varmi ne guzel.. ya dogustan gelen birsey birde ustune yanlis seyler yapilinca ilerliyor.. yumurtaliklarin dogustan buyuk olmasi ile alakaliymis..bn cok agir pcosum canim oyle byle degil dogumdan snra iyice beter oldum valla napcami sasirdim nerde pco konusu gorsem yaziyorum kovaliyacaklar bigun bni .Bi bucuk sene sekiz ay alti ay yedi ay olmadigi oldu bubolanlarda ilacla oldu canim ilac icmesem yinede olmuyo en son iste ilacla temmuzda olmustu
olmaz gel bura kacanazsinCoştuk len
Yetişemiyorum
Yarım saate uyucam kızlar bilginiz olsun
Aaaah ahhh çok zor Allah yardımcın olsun çeken bilirbn cok agir pcosum canim oyle byle degil dogumdan snra iyice beter oldum valla napcami sasirdim nerde pco konusu gorsem yaziyorum kovaliyacaklar bigun bni .Bi bucuk sene sekiz ay alti ay yedi ay olmadigi oldu bubolanlarda ilacla oldu canim ilac icmesem yinede olmuyo en son iste ilacla temmuzda olmustu
Ahaha beceriksizim aksam aksam gülecegim yoktu :) tam kavurayım bundan sonra demek hatam ordaKavur biraz sonra pişmeye bırak bak farkı göreceksin ben de beceriksizim ama kendim keşfetmiştim
var canim cok zorluklarla oldu cok sukur rabbim sizede nasip etsin.Anne karninda bile pcolu oluyomusuz varya biktim inanki gittikce agir oluyo bnimki butun etkileri varEvladin varmi ne guzel.. ya dogustan gelen birsey birde ustune yanlis seyler yapilinca ilerliyor.. yumurtaliklarin dogustan buyuk olmasi ile alakaliymis..
Ulen yatmam lazımolmaz gel bura kacanazsin
Ne guzel RAbbim size bagislasin..var canim cok zorluklarla oldu cok sukur rabbim sizede nasip etsin.Anne karninda bile pcolu oluyomusuz varya biktim inanki gittikce agir oluyo bnimki butun etkileri var
bi kizim var Allah bagislarsa canim birsuru tedavi grdum isde klomenle en son femarayi denedik ama aktarlardan cikmadim ilacla beraber herseyi yedim ictimAaaah ahhh çok zor Allah yardımcın olsun çeken bilir
Peki kaç çocuğun var Doğumdan sora demişsin de
Ebet ben komik bi tipim arkadaşlar arasındaAhaha beceriksizim aksam aksam gülecegim yoktu :) tam kavurayım bundan sonra demek hatam orda