- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
Ay ne oldu çok mu acıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne oldu çok mu acıklı
Koptum yaaa
Ya yok benim hareketim o anlamsızca :)))Ay ne oldu çok mu acıklı
Ay aşk olsun burdan bildirim gelmiyor ya unutuyorum. Buraları yeni keşfediyorum diyelimSen de bardasın profil yazımı beğeniosun ama buraya uğramıyorsun seni gidi gidi
Bizi beğenmio musun
Ben ev hanımı bana hep tatil :)Tatil misiniz bakalım
Aynı ben :))Ben ev hanımı bana hep tatil :)
Valla oyun falan geçiyor. Gerçi keşif daha çok. Ayrı çok şükür. Senin canımKızlar eee çoluk çocuk evde ne ediyoniz eviniz bir mi ayrımı ne gayri diyinn
Ne örek uykum kaçtı bbm bakınıyorum öyle:)
Önceden çalışıyordum evkenincede 1 sene falan evi ayırıp geldik eşimin memlekete ev hanımı aileler ankarada ikimizinAynı ben :))
Anladım canım. Hamile miydin?Önceden çalışıyordum evkenincede 1 sene falan evi ayırıp geldik eşimin memlekete ev hanımı aileler ankarada ikimizin
Hoşgeldin canım bizde uyku kaçtı sesini duyan dedik değişik sesler anlarsınNe örek uykum kaçtı bbm bakınıyorum öyle:)
Oledi düşük oldu 3 hafta önceAnladım canım. Hamile miydin?
Evet tatilimTatil misiniz bakalım
Hosulduk :)Hoşgeldin canım bizde uyku kaçtı sesini duyan dedik değişik sesler anlardın
Hımm anladım canım afedersin aklımda öyle kalmış. Allah tekrar versin inşallahOledi düşük oldu 3 hafta önce
Üzüldüm inş tekrar olur neden olmus ne kadarkikti cnnOledi düşük oldu 3 hafta önce
bizimkiler de Ankara tarafı :)))Önceden çalışıyordum evkenincede 1 sene falan evi ayırıp geldik eşimin memlekete ev hanımı aileler ankarada ikimizin