- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
Ben de Ankara'dayım.B
bizimkiler de Ankara tarafı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Ankara'dayım.B
bizimkiler de Ankara tarafı :)))
Iki aylık olacaktı canım gelişmemiş bebek kürtaj oldum ameliyat olmuştum 3 gebelikte düşük oluyordu doktor rahminde perde var tutunamayip düşük oluyor dedi onun ameliyatını oldum buda ameliyattan sonraki ilk gebelik 4 oda düştü bilemedim ameliyattan sonraki düşer dedi düzelir dedi bundan sonra bakacbakacak nasipÜzüldüm inş tekrar olur neden olmus ne kadarkikti cnn
Cocuklugum ankara sincadyiz ailelerBen de Ankara'dayım.
Allah tekrar sağlıkla nasip etsin cnn valla çok zor bu çocuk sahibi olma işleri sınav hepsi rabbim nasip eder en kısa zamanda insIki aylık olacaktı canım gelişmemiş bebek kürtaj oldum ameliyat olmuştum 3 gebelikte düşük oluyordu doktor rahminde perde var tutunamayip düşük oluyor dedi onun ameliyatını oldum buda ameliyattan sonraki ilk gebelik 4 oda düştü bilemedim ameliyattan sonraki düşer dedi düzelir dedi bundan sonra bakacbakacak nasip
Amin canım inşallah isteyen herkese .Allah tekrar sağlıkla nasip etsin cnn valla çok zor bu çocuk sahibi olma işleri sınav hepsi rabbim nasip eder en kısa zamanda ins
Olur inşallah canım doktorlar iyi konuşmuş.Iki aylık olacaktı canım gelişmemiş bebek kürtaj oldum ameliyat olmuştum 3 gebelikte düşük oluyordu doktor rahminde perde var tutunamayip düşük oluyor dedi onun ameliyatını oldum buda ameliyattan sonraki ilk gebelik 4 oda düştü bilemedim ameliyattan sonraki düşer dedi düzelir dedi bundan sonra bakacbakacak nasip
Inşallah bekliom bi daki ayda artık rabbim nasip ederOlur inşallah canım doktorlar iyi konuşmuş.
Eder canım inşallah. Dua et bol bol.Inşallah bekliom bi daki ayda artık rabbim nasip eder
Sincan da çok çalıştım. Dershane vs.Cocuklugum ankara sincadyiz aileler
Sizler var yok kaç aylıkEder canım inşallah. Dua et bol bol.
Güzel yer şehir oldu şimdi oralarSizler var yok kaç aylık
15 aylık canım Allah bağışlarsaSizler var yok kaç aylık
Senin nasıl gidiyor canımAllah tekrar sağlıkla nasip etsin cnn valla çok zor bu çocuk sahibi olma işleri sınav hepsi rabbim nasip eder en kısa zamanda ins
Oh maşallah canım inşallah sağlıkla alırsın15 aylık canım Allah bağışlarsa
Aldım kız :) Büyütüyoruz bakalım. Sağ ol canımOh maşallah canım inşallah sağlıkla alırsın
Isss kafa gitmiş pardon karında sandımAldım kız :) Büyütüyoruz bakalım. Sağ ol canım
Ben de kafa karıştırdım sanırım:)Isss kafa gitmiş pardon karında sandım
Ben de Ankara'dayım.