- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca yaniu herifi vardiNerde kaldın lan sen hoşgeldin
Heee okAnca yaniu herifi vardi
Gece gece duramadı mi gündüzleri çabaları girdiKimseler Yok yine
Öyle üşeniyorum ki poğaçaya
Gece de üşengecim gündüz de
Ama bi yandan şükrediyorum hiç yapmayanlar da var
Hamuru mayalamaya bıraktım
Bi saat sora mecbur içine kıymaları koyup kapatıp üstüne çörek otu susam yumurta sarısı fırına offffff çok yoruldum yaa
Heee ok
niye kız ben varimÇok sıkıldım
İşte ben buyum yaaa aaah ahhhGece gece duramadı mi gündüzleri çabaları girdi
Hadi konuş o zaman lanniye kız ben varim
Aaaa bebis yok 3 hafta olacak düşük yaptım kürtajHadi konuş o zaman lan
Çocuğun napıo kaç yaşında ya da kaç aylık
Afiyet olsun balim :)İşte ben buyum yaaa aaah ahhh
Sıkılıyorum yine deniye kız ben varim
CAnım pardon nickten dolayı demiştim kusura bakma unut bınuAaaa bebis yok 3 hafta olacak düşük yaptım kürtaj
Sağol inş afiyet olur ilk kez yapıorum bu tarifiAfiyet olsun balim :)
Anladım canım hatırlanmak istiyorsun sima bulursun yarın birgün sakin kafayla bak dışarı çık olmadı bigununu ayır kuzmSıkılıyorum yine de
Tanışma günü hediyesi hâlâ ayarlayamadım internetten sipariş vermem lazım 28 aralık az kaldı
Kendime kıyafet kıyafet netten bakamadım ki burdaydım hep
Bi de bornoz şart yaa uzun
Önemli değil canım zaten bu sayfada ona vesile oldu değiştirmek istemedim bu dakine nasip artık sende yokmu hicCAnım pardon nickten dolayı demiştim kusura bakma unut bınu
Olur olur inşallahSağol inş afiyet olur ilk kez yapıorum bu tarifi
Ooo bana balım kuzum diosunAnladım canım hatırlanmak istiyorsun sima bulursun yarın birgün sakin kafayla bak dışarı çık olmadı bigununu ayır kuzm
Heee var uyuttum tövbe tövbeÖnemli değil canım zaten bu sayfada ona vesile oldu değiştirmek istemedim bu dakine nasip artık sende yokmu hic
Ben yaşlı büyük küçük farketmez herkeslen anlaşıyoruz taşırım arkadaş yok birtane var oda ıstanbula evli çocukluk mahallede hep büyük insanlar .bole iyiOoo bana balım kuzum diosun
Lan sen 20 yaşındasın ama sanki aynı yaştaymış gibi anlaşıozdışarı çıkıyım evet burası minnacık yer ilçe
Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm aslında işte son üç yıl olmuştur ufak yerdeyim