- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Ya manyak mısın bugün saat üçten beri aralıksız yazıorum nerelerdesin dioClastionn nereleredesin anamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya manyak mısın bugün saat üçten beri aralıksız yazıorum nerelerdesin dioClastionn nereleredesin anamm
Asonsor kapisina degil duvara denk geldi cikis.kismi az duvarin ustunde az kapi boslugu kaldi oraya tirmandim insamciklar cikardi beni sagolsunNasıl yani tırmandıb mı
Ahaha banene bana 5 e kadar yapacam: ):)Ya manyak mısın bugün saat üçten beri aralıksız yazıorum nerelerdesin dio
Heeeee anladımAsonsor kapisina degil duvara denk geldi cikis.kismi az duvarin ustunde az kapi boslugu kaldi oraya tirmandim insamciklar cikardi beni sagolsun
Sende git bırak beniiUykum var..
Az daha yavaslarsam uyurumYetişemiyorum biraz yavaş gidin lan
Yetişemiyorum biraz yavaş gidin lan
Canm normalde esim aksam evden ciktigi an kafami yastiga vuruyorumSende git bırak benii
Çok korkunçAsonsor kapisina degil duvara denk geldi cikis.kismi az duvarin ustunde az kapi boslugu kaldi oraya tirmandim insamciklar cikardi beni sagolsun
Anladım kuzm anladım uyiioCanm normalde esim aksam evden ciktigi an kafami yastiga vuruyorum
Tamm canım hadi iyi yolculuklar iyi dinlenmeler: )Benm varya bugun fuul sarjdaydi tle.nerdeyse
Artk elimi cekeyim telefondan
Ekrana cok baktim gorusurz ksmtse giremeyebilirm belki yolculuk var malum. Kendinize ii bakin gors kismtse allaha emantsiniz
tamam ben de şarja takıyım bari bi saat ara verelim lanAynen bende sarkza takacam şark dolsun biraz
Sende dinlen bariiiUlan akşam üstü saat 15:00 den beri bu gidişle gece 03:00 olur
Habire yazdım rekor rekor
Tamam kuzm dinleyelim hadi çıkalım aynı anda 23 38 geceT
tamam ben de şarja takıyım bari bi saat ara verelim lan