Tamam hayırlı yolculuklarBenm varya bugun fuul sarjdaydi tle.nerdeyse
Artk elimi cekeyim telefondan
Ekrana cok baktim gorusurz ksmtse giremeyebilirm belki yolculuk var malum. Kendinize ii bakin gors kismtse allaha emantsiniz
Ben iki gündür Brezilya fönü yaptırdım. Bugün sonuç günüydü ve artık kıvırcık saçlarıma elveda dedim@Triplimelek Megi
@Hannaz @hippotalamus @IsikOlsun
@deynepnaz @minik meleklerim @adra@xDerinMavix @Pembe VosvosBrowni_intense @SAliOsmanF @kebelek2306 @herdaimumutlu@HanimKelesimiGetir @nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind @Vinka@MissCherryBlossom @Kozlenmis patates@Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL @-MinikAnnecik- @darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh @Akaba @Chess
Çalıntı
Kıvırcık sacccc cok guzelll amaaa cok severm kıvrcık sacıııBen iki gündür Brezilya fönü yaptırdım. Bugün sonuç günüydü ve artık kıvırcık saçlarıma elveda dedim
bakımı çok zor benimkinin kuaför bile zorlanıyordu Afrika kıvırcığı gibiKıvırcık sacccc cok guzelll amaaa cok severm kıvrcık sacııı
Olsun yaa üzüldüm Allah'ın nimeti vallabakımı çok zor benimkinin kuaför bile zorlanıyordu Afrika kıvırcığı gibi
teşekkür ederim her sabah yıkamaktan sinizüt olmaktan korktum yine biraz da değişiklik olsun istedimOlsun yaa üzüldüm Allah'ın nimeti valla
Aaah ahhh
Benim de kıvırcık
Bıraksaydın dağınık kalsaydı ama hayırlı olsun ne diyim
Bişey diil olsun vakalım :))teşekkür ederim her sabah yıkamaktan sinizüt olmaktan korktum yine biraz da değişiklik olsun istedim
Evet kavurup biraz sogutman gerekli :)Ya arkadaşlar kimse var mı bişey sorsam
Kıymalı poğaça yapıcam da kıymaları çiğ koyucak halim Yok dimi yağda kavurucam
İyice pişiricek miyim
T Tatlianne20 buraya gel
Püf tamam sağolEvet kavurup biraz sogutman gerekli :)
Iyice pisir yenecek gibi olsun.Püf tamam sağol
İyice pişirecek miyim peki biraz çiğ kalabilir mi
Anladımm gule gule kullan ozaman canmbakımı çok zor benimkinin kuaför bile zorlanıyordu Afrika kıvırcığı gibi
Sağol kızIyice pisir yenecek gibi olsun.
Yagda sogani kavur sonra kiymayi.tuz karabiber koy pulbiberde olur.
Sicakken hamura koyma biraz sogusun.
Nerde kaldın lan sen hoşgeldinBen geldim