- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Yok ben sana gerçekten çakıcamEveeet guller dok kapiya.
Hosgeldin pandam de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben sana gerçekten çakıcamEveeet guller dok kapiya.
Hosgeldin pandam de
Lan mi aaaa nekadar ayıp ben hiç diyom mu leannEvet lan tatil günüm
Yok ya eşim nöbetçi. Kızım da uyuyor ablası :) Yalnızım yani nasıl vakit geçecek bakalım.:) kızın ve eşine mi
Bula bula PAZAR gununumu buldun. Yarin baris et ozur bekle derken gün bitecekYok ben sana gerçekten çakıcam
Sorun yok biz varizzzYok ya eşim nöbetçi. Kızım da uyuyor ablası :) Yalnızım yani nasıl vakit geçecek bakalım.
Aynen canım klavyenize kuvvetSorun yok biz varizzz
Benim ki uyur ancak ile yarin da çalışıyor vakit geçerAynen canım klavyenize kuvvet
Kocalar yok yarın ise gidecekBenimkide nobetci.
Tatli anne düsme üstune cixx düsme..
Himmmm.. hayirli isler hepsineKocalar yok yarın ise gidecek
Ahaha ne guldimmmmHimmmm.. hayirli isler hepsine
Bi kere asonsorde kaldim. Kapi degil duvar vsrdi bide ufacik bi ara kaldi yuksrida tirmanip nasil ciktim bilmiyom o asonsordenAdamlar ne iş yapıyor benimki. Asansörcu
Ilginç havalandrmadan olabilir .dBi kere asonsorde kaldim. Kapi degil duvar vsrdi bide ufacik bi ara kaldi yuksrida tirmanip nasil ciktim bilmiyom o asonsorden
Adamlar ne iş yapıyor benimki. Asansörcu
Havalandirmami. kiz yok asonsor asonsor asonsorde havalandirmadami var ben anlamadimIlginç havalandrmadan olabilir .d
Nasıl yani tırmandıb mıBi kere asonsorde kaldim. Kapi degil duvar vsrdi bide ufacik bi ara kaldi yuksrida tirmanip nasil ciktim bilmiyom o asonsorden
Kiz adama dedim asansörde tırmanma için bi yer varmı yok dedi aman ne bilem üstü açık asansördur bwm gibiHavalandirmami. kiz yok asonsor asonsor asonsorde havalandirmadami var ben anlamadim