Bugün ne yaptım?

Selam canlar 🥰
Küçük oğlanın hastane işleri var
Tedbir amaçlı bir kaç bölüm ve doktora gösteriyoruz
Şükür sonuçlar iyi şimdilik
Allah herkese sağlık versin inşallah

Bu bir içdöküştür.

Uzun zamandır yoktum. Çünkü ben hala
uzun zamandır eski ben değilim, olamiyorum. Lohusaligimla başlayan duygu durumumdaki dalgalanmalar, bir daha hayatımın eskisi gibi olmayışı hala devam ediyor. Evet belki çocuktan sonra kimin hayatı eskisi gibi ama, ben gerçekten de hala kendime gelemedim. Hala bir hayatım yok. Hala her gün akşamı zor yapıyorum. Hiçbir hevesim motivasyonum enerjim yok.

Bunun yanısıra ve daha da kötüsü, çocuktan önceki o minnoş neşeli tatlı evliliğimin yerinde yeller esiyor. Birbirine yabancı iki insan olduk. Sürekli elestirilmekten bıktım. Anlaşılmamaktan bıktım. Dışarıdan bakınca güzel bir çekirdek aile, içeride birbirinden uzaklasmis iki insan. Koptuk. Koptum. Onu bir insan olarak çok seviyorum ve hayatımın sonuna dek de sevicem. Saçının teline zarar gelmesin. Ama onu bir kadının bir erkeği sevdiği gibi sevemiyorum artık. Hiçbir istek arzu duymuyorum içimde. Çok uzun zamandır fiziksel bir paylaşım yok ve bunun için hiçbir çabam da yok. Hayatim bundan sonra böyle mi olacak diyorum. Belki de çocuktan sonra bir çok evlilik böyledir diyorum. Belki de kendimi kandiriyorum, bilmiyorum.

Bildiğim tek şey artık eskisi gibi mutlu olmadığım.

X