Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.
Kotu dusunmeAmin canım.
İnşallah tedaviye geç kalmamış olayım de cevap versin.
Vermezse çok büyük sıkıntı.
Her şey güzel geçecek, çabucak atlatıp gideceksin ve 2022 bitmeden de hamiş bir kucukhanim olacaksınDualarınıza talibim ınsallah
İgnemi oldum eve gidiyorum.
Çok geçmiş olsun20 Nisan
Koşturmaktan 9712 adım atmışım.
Tadavi oldum.
Yoruldum.
2022 çok güzel başlamıştı.Her şey güzel geçecek, çabucak atlatıp gideceksin ve 2022 bitmeden de hamiş bir kucukhanim olacaksın![]()
Amin Belleza.Çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun![]()
Satış yapmakla iyi yapmışsınÇok şey kaçırıyorsun bencehem hafiftir
Hacimli kitapları bölüm bölüm günlere ayırıp okumak daha mantıklı bence. Ben şu an Germinali öyle yaptım
Yürüyüş hala yapıyorum da , havalar yine bozdu. Yoksa güzelken hiç evde durmuyorum
Yarım saat planım benim bitti
Evde düzenlenecek bir yer kalmadı
Ben kışlık da kaldırdım
Şimdi bi ütülenecekler vs çıktı yazlıklarla
Onları da yaparken dolabı bi elden geçireceğim tekrar
Kullanmadığım kıyafetleri çıkartıp ilk kez uygulamada sattım
Hafifledim açıkçası
Senelerdir öylece duran seyler var.
Bu aralar hem yoruldum, hem sınav stresi beni sıktı.
O yüzden biraz dinlenerek canım ne istiyorsa onu yaparak vakit geçirmek istiyorum biraz
Sarahin eşi çok sevinecek
Yine güZel devam edecek sen içini ferah tut, sağlık en önemli şey toparlayacaksın inşallah ve Allah’ın izniyle devamı daha güzel olacak2022 çok güzel başlamıştı.
Çokta güzel gidiyordu.
İlk kazigini attı inşallah son kazığı olur.
Hayatımda artık güzellikler olsun istiyorum.
İnanıyorum.
Hissediyorum.
Olacak inşallah
Bu sayfayı 1 Ocak da açtım.
Tekrar 1 Ocak gelene kadar çok güzel şeyler yaşamış olacağım inşallah.
Ben akşama eşimle kavga etmeyi düşünüyorum şimdilik başka planım yokEvet kızlar
Kasveti dağıtıyoruz.
Bugün neler yapılacak?
Ben ne yaptım?
Eşim poğaça almıştı.Kahvaltimi yaptım.
Sonra kahvemi içtim.
Kart almak için bankaya gittim.
Şimdi de dinleniyorum.
Pozitif olmaktan ve dua etmekten başka elimden bir şey gelmez.
Güzel haberler alalım sizlerden.
Hayırdır noldu?Ben akşama eşimle kavga etmeyi düşünüyorum şimdilik başka planım yok![]()
Ya ev işleri iyice üzerime zimmetlendi son zamanlarda sinir oluyorumHayırdır noldu?
Yardıma gelelim mi?
Eşine al sana al sana yaparız.![]()
Antibiyotik son bir tane kaldı bitiyor bugün çok şükür 2-3 gündür adam gibi uyuyabildim. Şimdi şeker ölçüp duruyorum işte
Oruçlu ise belki yoruluyordur .Ya ev işleri iyice üzerime zimmetlendi son zamanlarda sinir oluyorum
Hakkını yemiyim dışardaki tüm işleri o halleder, çocuklara bakar, parka çıkarır vs ama evin içinden elini eteğini iyice çekti.
Bugün erken çıkıyor eve uğramış azıcık mutfağı toplasa eline yapışmaz yani. Evi silecek konuşmuştuk bekliyorum bakalım ne zaman silecek. Küçük balkonu yıkayacak aynı şekilde, yaparım diyor ama aksiyon yok. Tamam programı çok yoğun ama boşlukları var evi kırklasın demiyorum ama 15 dklık işleri de yapsın bir zahmet![]()
Bende ölçüp duruyordum.Antibiyotik son bir tane kaldı bitiyor bugün çok şükür 2-3 gündür adam gibi uyuyabildim. Şimdi şeker ölçüp duruyorum işte
Normalde belki takmazdım dedim ki buzlukta et var çıkar eve geçince dedim. Kendisi buzluktaki salçayı çıkarmışOruçlu ise belki yoruluyordur .
Sen de haklısın tabi.
Ama yorma iş iş diye kendini.
İnsan bir düzene alışınca onu korumak istiyor sen de haklısın.
Hele hamileyken normalde gözüne batmayacak iş batıyor.Yapmasan da yapasın geliyor sonra da yapamayıp canın sıkılıyor.
Sağlık olsun boşver.