- 17 Mart 2010
- 26.364
- 67.834
- 798
Ha haO nerden çıktı yav durduk yere
Ne sebzesi ekmek arası yicem bugun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha haO nerden çıktı yav durduk yere
Ne sebzesi ekmek arası yicem bugun![]()
Ha haKız ben dikkat etmeye başlayınca sen sağlıklı beslenmeyi bıraktın, bana nispet mi yapıyorsun![]()
Keyifle ic kahveniSelamlar
Ben de dün kisliklarin yarısından fazlasını ayırdım diğer eve götürmek için, dolaplar ferahladi biraz. Bugün de yazliklari ayiracaktim ama ilham gelmedi
Türk kahvesi deyince, hep isteyip bi turlu almadigim kahve makinasini aldım, bime gelmisti fakir'in. 400 liraydı. Açıkçası bir cezvelik makine için bana pahalı geldi ama ocakta hiç köpüklü yapamıyorum. Bir de uğraşmak zor geliyor. Bu çok pratik,malzemeleri köy düğmeye bas![]()
Boğalar her yerdeSudemcim dekoratif bir tadilat yapmadik, çünkü ev kullanışlı ve çok temizdi. bir tek küçük wc yi yenilettik. Ev boyandi, temizlendi, mobilyalar alındı. Yakında mutfak ve bir odaya cam balkon yapılacak. Onun dışında bı şey yok
4 Mayıs
Halılar ve perdeler henüz gelmedi. Gelsin serilsin ve tam anlamiyla yerleselim, bir keyif kahvesi resmi atarım yeni evden size![]()
Bir çaycı dahaÇay var içersen
Demleniyor şu an :)
Teşekkür ederimKeira- Kerem çok güzel isim adıyla büyür inşallah
sudem34 Bilge kıza çok yakışıyor, nehir de güzel
Benim de oğluşlar çok tatlıdır. Özellikle küçük kendini sevdirmeyi çok iyi bilir
Balkonun koltuklarını sildim, örtülerini serdim kılıflarını geçirdim.
Bir kısım daha oyuncak ayıklayıp kaldırdım.
Balkondaki sehpaların ve masanın tozunu aldım.
Yatakları topladım
Evin ciddi süpürülmesi lazım. Ama yarın inşallah yeter bugünlük
Ucude çok güzel anlamları da hepsi .
Kayra da çok havalı bence.
Kerem bir öğrencim vardı çok zeki idi.![]()
Yok ben çaycı değilim. Genelde kahvaltıdan kahvaltıya. Akşamları nadirdir demlediğim. Şimdi Ramazan kahvaltı da yapmadığım için bazen yemeğin üstüne içiyoruz işte :)Bir çaycı daha
İkinci bardağa geçiş yaptım.
Beraber içeriz![]()
Bana içecek olsunYok ben çaycı değilim. Genelde kahvaltıdan kahvaltıya. Akşamları nadirdir demlediğim. Şimdi Ramazan kahvaltı da yapmadığım için bazen yemeğin üstüne içiyoruz işte :)
Günaydın canımKan verdim.
Muayene eden doktor umutlu konuşmadı.
Bozulmuş gebelik iki gün önceki muayeneye göre dedi.
873 çok yüksek dedim.
3000 de olabilir.
Kalp atımı olmadan bir önemi yok dedi.
Bakalım bir saate beta sonucu çıkacak.
Ak koyun ,kara koyun belli olacak.
Ama iki gün önce sana baktığında keseye dair bile bir sey söylememişti kiKan verdim.
Muayene eden doktor umutlu konuşmadı.
Bozulmuş gebelik iki gün önceki muayeneye göre dedi.
873 çok yüksek dedim.
3000 de olabilir.
Kalp atımı olmadan bir önemi yok dedi.
Bakalım bir saate beta sonucu çıkacak.
Ak koyun ,kara koyun belli olacak.
İçim rahat beta görmeden emin olamam.Günaydın canım
Tekrar mı muayne ettı nasıl anladı bozulmuş gebelik olduğunu
Kalp atışı göremediği için mi
Nasıl hıssedıyorsun olmazsa üzülme lütfen vardır bir hayır öyle düşün
Çok yoğun kanama oldu ya alttan muayeneye hitaben demekki.Ama iki gün önce sana baktığında keseye dair bile bir sey söylememişti ki
Kaldı ki betan kese için düşük daha
Şimdi neye göre bunu söylüyor
Hiç sevmedim bu doktoru
Beta bi çıksın da, duruma göre sen bu doktoru değiştir bence.Çok yoğun kanama oldu ya alttan muayeneye hitaben demekki.
Belli olmaz ya.
Allah ol derse olur.
Doktor ne derse desin.
İki türlü de hazırım.