- 19 Şubat 2021
- 4.600
- 10.912
- 38
MerhabalarMerhaba mesajın uzerınden geçmiş baya ama söylediğiniz kalp doktorunu bana da yazarmısınız özelden kendim için doktor arıyorum
Canım iyisindir inşallah, arada yaz bize de, merakta bırakma.Berbat canım
Dua et
Bebiş iyi
Depresyondayım sanırım
Yok çocuk için değil de kendim için arıyorum geçmiş olsunMerhabalar
Benim gittiğim doktor çocuk kalp
Oğlum için gidiyordum
Çocuk içinse yazabılırım ismini
Ankara'dayımHerkese merhaba nasılsınız?
Sudem seni iyice merak ettim nerelerdesin?
ManolyaAnkara'dayım
Nicki tanıyamadım kimsiniz?
burayı bıraktın mı artık? merak ediyorum, toparlandın mı, nasılsın? bebiş nasıl?Ankara'dayım
Nicki tanıyamadım kimsiniz?
Canım ahhburayı bıraktın mı artık? merak ediyorum, toparlandın mı, nasılsın? bebiş nasıl?
arada da olsa yaz buraya.
Kendini bırakma canım, sağlık büyük imtihan...Bebeğin en güzel günleri en tatlı zamanları
Öp sev kokla vakit geçir ama ben yapamıyorum
Marifet doğurmak değilmiş
Hayırlısını dilemek lazımmış.
Duamı eksik etmişim
Sağlıkla doğsun dedim sağlıkla büyüteyim dememişim
Ne ben sağlıklıyım ne ailem
canım yaaa, kıyamam, ne kadar da güzel gidiyordun oysaki, inşallah tekrar toparlarsın. Rabbim şafii ismiyle şifa versin. kendini bırakma lütfen, önce kendin, sonra çocukların için, Allah yardım eder, bismillah de çık yola, psikoloğa gidemiyorsan, videolarını dinle, tülay kök, beyhan budak, zaman bunlar bana çok iyi gelir. bol bol açık havaya çık, yürüyüş yap, doğada ol, şükür zamanları ayır kendine.Canım ahh
Ben kendimi bıraktım
Kendimde olsam burda da olurum
Toparlanamıyorum
Üstümdeki yükler artık çok ağır geliyor
Ölsem acaba kurtulur muyum diyorum.
O kadar kendimi kapana kısılmış hissediyorum
Hiç ama hiç iyi değilim
Psikiyatri ye kadar gittimcanım yaaa, kıyamam, ne kadar da güzel gidiyordun oysaki, inşallah tekrar toparlarsın. Rabbim şafii ismiyle şifa versin. kendini bırakma lütfen, önce kendin, sonra çocukların için, Allah yardım eder, bismillah de çık yola, psikoloğa gidemiyorsan, videolarını dinle, tülay kök, beyhan budak, zaman bunlar bana çok iyi gelir. bol bol açık havaya çık, yürüyüş yap, doğada ol, şükür zamanları ayır kendine.
Nasılsınız az önce konunuza denk geldim içeriği başta hoşuma gitti ama sonra üzüldüm sağlık sorunları çok zor sorun tam olarak ne bilmiyorum ama umarım herşey çok güzel olacakPsikiyatri ye kadar gittim
Tam olarak neyiniz var ?Canım ahh
Ben kendimi bıraktım
Kendimde olsam burda da olurum
Toparlanamıyorum
Üstümdeki yükler artık çok ağır geliyor
Ölsem acaba kurtulur muyum diyorum.
O kadar kendimi kapana kısılmış hissediyorum
Hiç ama hiç iyi değilim
DepresyonTam olarak neyiniz var ?
Planlı olmaya karar verdim bugün
İşlerimi telefondaki not defterine yazıp sıraladım
Sırayla yapıp tik atarım yahut silerim biten görevleri