Bugün ne yaptım?

Dün ve bugün kayda değer bişey yapmadigim için boş geçiyorum😬 instagramini aktif kullananlara bir sorum olacak👀 şimdi ben hesabıma her gün resim koymasam da atıyorum iki üç günde bir hikaye kısmında bir kar manzarası bir karikatur vs paylasirdim. 1 aydır( hasta olduğumuz gunden itibaren) hiçbir paylaşım yapmadım. Geçen kırk yılda bir arayan halam ilk defa bana whatsaptan mesaj yaziyor.( resim göremeyince merak etmiş) nasilsiniz napiyosunuz diyor. Sonra dün de yengem aradı. Aynı şekilde o da merakından. Bu insanlar ne saniyor acaba? Bosaniyoruz falan mı😃 çünkü genelde böyle bir algı oluyor. Düzenli paylaşım yapan birileri bir anda uzun süre ortada gozukmeyince insanlar genelde himm diyor, eşiyle araları mı bozuk acaba.

Siz böyle bişey yasadiniz mi merak ettim. Bir de nazara inanıyor musunuz? Mesela şu resmi paylaşmayayim ya nazar falan değer dediğiniz oluyor mu? Çünkü eşim koydun çocuğun resimlerini oraya nazar değdi işte vs demişti🙁
Aktif kulanmadigim icin konuya hakim değilim.
Nazara inanırım.

Selam kızlar:dondurma:
Dünyanın işini halledip geldim :dondurma:

Bugün katya modundaydi Sudem adeta :temizlik:
Sabah sabah Beyhan iyi geldi.
Önce yatağını topla dedi bende önce yatağımdan başladım.:KK52:

Yatak odasını supurdum, sildim.:temizlik:yollugunu fırçaladim.Baska yolluk serdim.
Yatağın,komodinlerin,TV nin ,komple yeri değişti.:KK71:Tavanlari supurdum, duvarlari nemli yerler silindi.Yatagin altı komple çekildi.Bir kaç parça şey nem olmuş onları makinede yıkadim.Kitapligin raflarıni sildim.

Sonra koridor supur ,sil ,duvarı süpür,nem alan duvar sil . Yollugunu değiştirdim.:temizlik:

Sonra mutfak yerleri silip süpürüp yolluk serdim.Masasini silip örtü serdim.:temizlik:

Banyo WC lavabo yıkadım mis gibi oldu.:temizlik:

Kurutma makinesini boş odaya taşıdık.Onun da altlarını sildim supurdum.:temizlik:

Oğlumun ve benim derisi deforme olan montlarimizi attım.
Banyo terliğini attım.
Bir tane atlet attım.
Ivır zıvırlardan attım.

Epey yorulsam da baya rahatladim.:cool::nazar:

Katyalik dışında biraz kitap okudum.:kahve:
Ananaslı yeşil çayimi ve kahvemi içtim.:KK50:
Oğlum çok seviyor akşama sosisli sandviç yaptım.:kk77:
Yeni yedik sayılır simdi de çay keyfi ☕

S sarahconnor ne yaptın oğlunla bugün ?:KK19:

Bizimki bilsem e çalışıyor.
Bir kitabı bitirdi.
Yenisine basliycaz.

Bilsem bu pazardi.Kardan dolayı Mayıs a ertelendi.

Mayıs da bilsem olsun ondan sonra yatak odasını boyaticam.😍

Bir kadının 24 saatini beğendin mi?

Şimdi neye başladın?

Nazar:goz hakki dedikleri sey aslinda..
Burdaki nuans;Masayi donatip icinden bir catal aldiktan sonra butun yemekleri cope attiran sen ve bir simit bulamayan insanin sana imrenmesi olarak nitelendirilebilir.
Yani bu goz hakki,ben bulamiyorken sen cope atiyorsun..
Ama cocuk resimleri gibi durumlar gok gerekceli degil.Esin orada neden aramis,arayinca da en yakininda olan seni bulmus.
Ayrica nazar boncugun varsa kesinlikle cocuklarina yakin bir yere birakma derim.
Nazarı hiç böyle düşünmedim🙄 hep negatif enerji diye bakarim..genelde öyle derler. Neden nazar boncuğunu yakına koymayalim? Benim var yatağının yakınlarında👀

Mikan Mikan videoyu izledin mi?
Öğlen kesin uyudun okuldan gelince demi :KK59::uykucu:
Boğazın sesin nasıl oldu?
Yemek nasıl geçti?

Nazarı hiç böyle düşünmedim🙄 hep negatif enerji diye bakarim..genelde öyle derler. Neden nazar boncuğunu yakına koymayalim? Benim var yatağının yakınlarında👀
Goz aslinda haktir derler ya..
Tanri uzerinden haktir bu.
Nazar boncugu ozetle tilsim gibi muska gibi bir mantikla calistigi icin (inanildigi )hakkin kaynagindan sapmis olunuyor.
Yani Tanrinin medeti degilde camdan bir surete bel baglamak gibi dusun..
Bulunduracaksan uzakta kalsin..Bulundurmazsan daha iyi..
Gozle tilsimlama,simdiki adi hipnoz..
Bu tek goz,her seyi goren..
Evinizin icene bakan bir goz..Uzakta kalsin sizden.

Mikan Mikan videoyu izledin mi?
Öğlen kesin uyudun okuldan gelince demi :KK59::uykucu:
Boğazın sesin nasıl oldu?
Yemek nasıl geçti?
Valla uyumadım 3.30 da eve geldim küçüğü alıp sonra 5e kadar yatak topla makine çalıştır yemek yap eşim ve büyük oğlan gelince yemek ye mutfağı topla makine çalıştır boşalt vs. Bu hengamede unutmuşum ama itiraf ediyorum 🙈 yarın sakin kafayla inşallah dinleyeceğim🙏☺️

Boğazım düzeldi çok şükür ama burnum akıyor 🤦‍♀
Yemek güzeldi sohbet muhabbet iyi oluyor. Haftaya da kitap grubu olarak toplanacağız kahve içip yorum yapacağız ☺️

Nazar boncugu ozetle tilsim gibi muska gibi bir mantikla calistigi icin (inanildigi )hakkin kaynagindan sapmis olunuyor.
Ayy korktum böyle anlatınca😨

Selam kızlar:dondurma:
Dünyanın işini halledip geldim :dondurma:

Bugün katya modundaydi Sudem adeta :temizlik:
Sabah sabah Beyhan iyi geldi.
Önce yatağını topla dedi bende önce yatağımdan başladım.:KK52:

Yatak odasını supurdum, sildim.:temizlik:yollugunu fırçaladim.Baska yolluk serdim.
Yatağın,komodinlerin,TV nin ,komple yeri değişti.:KK71:Tavanlari supurdum, duvarlari nemli yerler silindi.Yatagin altı komple çekildi.Bir kaç parça şey nem olmuş onları makinede yıkadim.Kitapligin raflarıni sildim.

Sonra koridor supur ,sil ,duvarı süpür,nem alan duvar sil . Yollugunu değiştirdim.:temizlik:

Sonra mutfak yerleri silip süpürüp yolluk serdim.Masasini silip örtü serdim.:temizlik:

Banyo WC lavabo yıkadım mis gibi oldu.:temizlik:

Kurutma makinesini boş odaya taşıdık.Onun da altlarını sildim supurdum.:temizlik:

Oğlumun ve benim derisi deforme olan montlarimizi attım.
Banyo terliğini attım.
Bir tane atlet attım.
Ivır zıvırlardan attım.

Epey yorulsam da baya rahatladim.:cool::nazar:
Maşallah 🤩 bu ne çalışkanlık bu ne hamaratlık nazarım değmesin 🧿🤣

Kendimi çok cahil hissettim hiç böyle duymamıştım ama mantıklı

Valla uyumadım 3.30 da eve geldim küçüğü alıp sonra 5e kadar yatak topla makine çalıştır yemek yap eşim ve büyük oğlan gelince yemek ye mutfağı topla makine çalıştır boşalt vs. Bu hengamede unutmuşum ama itiraf ediyorum 🙈 yarın sakin kafayla inşallah dinleyeceğim🙏☺️

Boğazım düzeldi çok şükür ama burnum akıyor 🤦‍♀
Yemek güzeldi sohbet muhabbet iyi oluyor. Haftaya da kitap grubu olarak toplanacağız kahve içip yorum yapacağız ☺️
Bizim de gece yarısı kütüphanesine son gun 25 i verdiler.Ben bitirdim zaten.
Esine kavusmussun sonunda.😜
Vitamin varsa aksatma

Maşallah 🤩 bu ne çalışkanlık bu ne hamaratlık nazarım değmesin 🧿🤣
Ayy Allah kem gozlerden korusun 😜
Beyhan etkisi :KK70:
Birikmisti kafamda isler :KK70:

Daha ocagi sildim,ariticidan su doldurdum.Bulasik makinesi çalıştırdım.Yazmayi unutmusum 😜

Kendimi çok cahil hissettim hiç böyle duymamıştım ama mantıklı
Yahu normalde bu goz zaten saglikli insanlarda bir cift olarak bulunur..Rakamla 2,yaziyla iki..
Peki sizce neden bir cift degil de 1 adet..
Tek bir goz...
Dogada tek gozlu olan bir canli var mi akliniza gelin ?
Zaten oradan basliyor bunun temelinde bir problem oldugu..

Yahu normalde bu goz zaten saglikli insanlarda bir cift olarak bulunur..Rakamla 2,yaziyla iki..
Peki sizce neden bir cift degil de 1 adet..
Tek bir goz...
Dogada tek gozlu olan bir canli var mi akliniza gelin ?
Zaten oradan basliyor bunun temelinde bir problem oldugu..
Nazar boncuğunu göz olarak düşünmemiştim hatta nazarın göz demek olduğunu da çok sonradan öğrendim 🙈🤣🤣

X