Ohh gezMerhabalar
Sporumu yaptım
Yıne kahvaltı eşimle
Yemekleri hazırladım dişçiye gitmeden
Annem ve kayınvalidem ile konuştum kandillerini kutladım
Dişçiye gittim
Kitabım bitti yeni kitaba başlıyorum
Yarın oğlumu kurstan almak bana kaldı öncesinde bir avm gezeyim diyorum
Sessiz buralar siz nasılsınız?
Afiyet olsun.Slmlar,
Bugün nöbet günüydü çok yorgunum.
Eve geldim hemen bir çorba yaptım.
Yatakları topladım.
Mutfağı topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
Robot süpürgeyi temizledim.
Yeşillik vardı eşim geçen mercimek köftesi yiyememişti, mercimek köftesi yaptım
Şimdi kayınvalideme geldik eşimin abisinin doğumgününü kutlayacağzz. Odun sobasının dibinde uyuyakalmak üzereyim
Evet bitmiyordu kışNe kış yaptı yahu..
Günaydın. Yazın ekilip biçilen bereketli olur diye kendimi avutuyorum
Ben de doktoruma raporumu gösterecektim, avm gidecektim. Yalan oldu.
Yatış
Yooo ben okuldayımGünaydın
Yeni uyandım.
Çayı koydum.
Birazdan simit gelecek
Sarah, Madonna,Mikan erkencisiniz
Hepimiz evdeyiz gibi görünüyor
Yaaa bı sen gurbettesin sanki yaYooo ben okuldayımyatış yok yani
Eve gidince izliycem mutlakaKızlar şu iki videoyu izledim çok iyi geldi.
Tavsiyedir.
Kendime vakit ayırıp izledim notlar aldım çok güzeldi.
Benim etrafimdakilerde aynisini yapiyor galiba oyle sanmalari bile zevk verici onlar icin ikiz bebeklerim var 8 ayliklar hala yuzlerini paylasmadim esim de senin esin gibi der cocuklari paylasma nazar deger vak tek cocuk bende sen deyok tabi ki altin kaplama da degil ama iyi goz ve kotu goz olayina ve nazara cok inanirim o yuzden bendede artik alikanlik oldu oglumu ve kizlarimi hic paylasmiyorum kahve film cay gezdigimiz gittigimiz yerlerden kareler paylasirim genelde arada bir de esimle ikimizin resmini paylasirimDün ve bugün kayda değer bişey yapmadigim için boş geçiyoruminstagramini aktif kullananlara bir sorum olacak şimdi ben hesabıma her gün resim koymasam da atıyorum iki üç günde bir hikaye kısmında bir kar manzarası bir karikatur vs paylasirdim. 1 aydır( hasta olduğumuz gunden itibaren) hiçbir paylaşım yapmadım. Geçen kırk yılda bir arayan halam ilk defa bana whatsaptan mesaj yaziyor.( resim göremeyince merak etmiş) nasilsiniz napiyosunuz diyor. Sonra dün de yengem aradı. Aynı şekilde o da merakından. Bu insanlar ne saniyor acaba? Bosaniyoruz falan mı çünkü genelde böyle bir algı oluyor. Düzenli paylaşım yapan birileri bir anda uzun süre ortada gozukmeyince insanlar genelde himm diyor, eşiyle araları mı bozuk acaba.
Siz böyle bişey yasadiniz mi merak ettim. Bir de nazara inanıyor musunuz? Mesela şu resmi paylaşmayayim ya nazar falan değer dediğiniz oluyor mu? Çünkü eşim koydun çocuğun resimlerini oraya nazar değdi işte vs demişti
Allah bağışlasın minikleriBenim etrafimdakilerde aynisini yapiyor galiba oyle sanmalari bile zevk verici onlar icin ikiz bebeklerim var 8 ayliklar hala yuzlerini paylasmadim esim de senin esin gibi der cocuklari paylasma nazar deger vak tek cocuk bende sen deyok tabi ki altin kaplama da degil ama iyi goz ve kotu goz olayina ve nazara cok inanirim o yuzden bendede artik alikanlik oldu oglumu ve kizlarimi hic paylasmiyorum kahve film cay gezdigimiz gittigimiz yerlerden kareler paylasirim genelde arada bir de esimle ikimizin resmini paylasirim
Kötü enerjiye ben de inanıyorum. Çocukları paylaşınca özellikle küçüklerken bir aksilik oluyordu eşim de paylaşma derdiDün ve bugün kayda değer bişey yapmadigim için boş geçiyoruminstagramini aktif kullananlara bir sorum olacak şimdi ben hesabıma her gün resim koymasam da atıyorum iki üç günde bir hikaye kısmında bir kar manzarası bir karikatur vs paylasirdim. 1 aydır( hasta olduğumuz gunden itibaren) hiçbir paylaşım yapmadım. Geçen kırk yılda bir arayan halam ilk defa bana whatsaptan mesaj yaziyor.( resim göremeyince merak etmiş) nasilsiniz napiyosunuz diyor. Sonra dün de yengem aradı. Aynı şekilde o da merakından. Bu insanlar ne saniyor acaba? Bosaniyoruz falan mı çünkü genelde böyle bir algı oluyor. Düzenli paylaşım yapan birileri bir anda uzun süre ortada gozukmeyince insanlar genelde himm diyor, eşiyle araları mı bozuk acaba.
Siz böyle bişey yasadiniz mi merak ettim. Bir de nazara inanıyor musunuz? Mesela şu resmi paylaşmayayim ya nazar falan değer dediğiniz oluyor mu? Çünkü eşim koydun çocuğun resimlerini oraya nazar değdi işte vs demişti
Kesinlikle öyle paylasma bosver beni merak edenlere keyif kahvemi atiyorumAllah bağışlasın minikleribenim kızım da 10 aylık. Eşim kesinlikle istemiyordu paylasmami. İlk 6 aylık olduğunda paylaşmıştım binbir ricayla sonra da ara ara paylaştım..sonra bir gün çok tatlı bir resmini paylaştığımin ertesinde gece 39.9 ateşlendi. Hem covid hem idrar yolu enfeksiyonu olmuş gerçekten ben de inanıyorum negatif enerjiye. Akraba arkadaş bile olsa hepsinin kalbi iyilik dolu degil ki. Şimdi o gün bugündür paylaşım yapmiyorum. Millete bir merak hasıl oldu mubarek. Ve gerçekten katiliyorum dediğinize, öyle sanmalari bile zevk veriyor bazılarına. Ayy acaba bir sorun mu var? AA neden ortalıkta gözükmüyor?
İyi fikirmisKesinlikle öyle paylasma bosver beni merak edenlere keyif kahvemi atiyorum
Hem meraktada birakmiyorumİyi fikirmis
Hem meraktada birakmiyorumkahve yapinca sana atacagim oyle paylas
Nazar:goz hakki dedikleri sey aslinda..Siz böyle bişey yasadiniz mi merak ettim. Bir de nazara inanıyor musunuz? Mesela şu resmi paylaşmayayim ya nazar falan değer dediğiniz oluyor mu? Çünkü eşim koydun çocuğun resimlerini oraya nazar değdi işte vs demişti