Bugün ne yaptım?

Bugün neler yaptım

22 sayfa kitap okudum
Açık havada yürüdüm 5510 adım attım.
Oğlumun çekmecelerini düzenledim.
Oğlum mantı istedi ,el açma mantı yaptım.
Ne kadar guzel okurken imrendim masallah.Benimde kendime vakit ayirip kendim icin biseyler yapacak zamanlarim ne zaman gelir acba ?

Hahaha tamam tamam anladım kimmiş
Yaziklar olsun
Ben dun ilk kez oy kullandim..
Organize cete kurmusum gibi,bu ceteye yardim yataklik yapmisim gibi hatta ve hatta banka hortumlamisim gibi bir muamele yapiyorsunuz bana
Mantolu sen cok fenasinn...Neymis;Mikan kos kos,Yakaladim.İyi ki kelepcekemediniz yani
Digerlerini tanimiyorum,onlari arayip bulun.Ben ne bileyim surekli boyle yapanlar oldugunu

Grupta sürekli kim oy kullanıyor biz değilsek kim diye sorup duruyorduk zaten üstüne senin itiraf gelince böyle oldu

Sus, Yersin ters kelepçeyi

Bugün ne yaptın?
Sabah sabah eşimle tartıştım mesela..
Tüm enerjimi yedi..
Annemi çağırdım, o da geldi başım ağrıyor iyi değilim diyerek 1 saat sonra evine geri gitti.
Ben yine enerji düşüklüğü ile güne devam ediyorum.
Sabah sabah kahvaltımı yapamadığım için ilaçlarımı geç içtim ve yine kanama oldu.
Eşim napıyor derseniz kendisi işten çıkalı 1 ay olduğu için bunalımda ve hala uyuyor. Evet bugün zor ve sert bir gün..
Sonra sinirlerimin önüne geçemedim ve benim hesabımda ama onun ailesinin bize vermiş olduğu bir miktar parayı onun hesabına geri yolladım, gerek yok. Ben ücretsiz iznimi bozar göreve dönerim gerekirse.
Sonra gittim facede ki beraber fotolarımızı kaldırdım. Çünkü bazen çocukca davranasım gelir.
Anlayış beklediğim, zor zamanlardan geçtiğim bugünlerde bol bol stres ve laf sokma ile günümü geçiriyorum. Doktorlar diyor ki stres olmaman lazım.. Ama ne mümkün? Ufacık bir konuda bile eşimin söyleyeceği bir azar muhakkak vardır. Çünkü kendisi eleştirilerin kralıdır Eşim sağolsun. Bazen düşünüyorum neden çekeyim ben bu adamı diye.. Her neyse.. Umarım sizin için güzel bir gün oluyordur
Teşekkürler..

Sağlık sorununuz nedir ?
Eşiniz de muhtemelen hassas bir dönemde çalışmadığı için.
Evlilik gerçekten zor bir kurum. Bakış açısını değiştirmek gerekiyor bir çok konuda karşılıklı olarak.

Önce biyopsi yapıldı hiperplazi teşhisi konuldu atipisiz türü. Kansere çevirme oranı düşük. Sonra kanamaların önü arkası kesilmedi. Kutu kutu ilaçlar, antibiyotik tedavisi üstüne hormonlu spiral takıldı. Bu kez histeroskopi yapıldı tekrar biyopsiye yollandı sonuç yoğun bir enfeksiyon, polip ve çocuğun plesanta kalıntısının hala içerde olması çıktı. Yine ilaç tedavisi.. Geçmezse tekrar histeroskopi yada laparoskopi yapılacak.
Yani zor bir süreç..
Eşimi de anlıyorum zaten işten çıkacağım dediğinde engel olmadım. Mutsuz olacağı bir işte çalışmasını ilk önce ben istemem.
Fakat genel yapısı böyle eşimin eleştiriyi çok sever. Ailesi de bu huyunu bilir annesi derdi o zamanlar bu kadar yoğun değildi bana karşı azarı eleştirisi. Ama şu yaşadığımız stresli süreç arttırdı..

Çok çok geçmiş olsun
Erkeklerin strese karşı çok dayanıksız olduğunu düşünüyorum. Üst üste gelmiş aksilikler ama şu aşamada kesinlikle destek olması gerekir. Umarım aklı başına gelir de düzelir aranız. Siz sağlığına odaklanın zor ama görmemeye duymamaya çalışın

Tünaydın
Hayırlı kandiller herkese
Dualarımızda bir arada olalım inşallah
Sabah kahvemi sizle paylaşayim

Geçmişe henüz bakamadım.
Kuaföre geldim ilk kez pandeminin başından beri.insanlik için küçük benim için büyük bir adım.
Ara makas arttırıp saçımı kısalttircam.

Merhabalar

Sporumu yaptım
Yıne kahvaltı eşimle

Yemekleri hazırladım dişçiye gitmeden
Annem ve kayınvalidem ile konuştum kandillerini kutladım
Dişçiye gittim

Kitabım bitti yeni kitaba başlıyorum
Yarın oğlumu kurstan almak bana kaldı öncesinde bir avm gezeyim diyorum

Sessiz buralar siz nasılsınız?

Ben detaylı ultrasondan geldim, yorulmuşum uyumamak için direniyorum

Hangi kitaba başlıyorsun?

Ben detaylı ultrasondan geldim, yorulmuşum uyumamak için direniyorum

Hangi kitaba başlıyorsun?
Ne dedi doktor nasılmış minik
Uyu gitsin ya

Hangi kitaba başlasam bilmiyorum

Kitaplığı karıştıracam gözüme kestirdiğim olacak
Kısa kitaplar okumaya karar vermiştim

Çok teşekkür ederim inşallah geçip gidecek.. İnşallah en zoru sağlıkla sınanmasıymış bu hayatta..
Öğlenden sonra uyandı kendisi, sabah uyku sersemiyle yaptığı tartışmayı, sözleri unutmuş. Özür diledi..
Sonra da yemeğe gidelim dedi ve dışarı çıktık bebeğimizle birlikte.
Neyse hatasını anlaması da güzel..

Gerçekten sağlıktan ötesi boş . Arayı düzeltmenize sevindim. Her evlilikte oluyor maalesef önemli olan toparlayabilmek

Slmlar,
Bugün nöbet günüydü çok yorgunum.
Eve geldim hemen bir çorba yaptım.
Yatakları topladım.
Mutfağı topladım.
1 mak çamaşır yıkayıp serdim.
1 sepet katlayıp yerleştirdim.
Robot süpürgeyi temizledim.
Yeşillik vardı eşim geçen mercimek köftesi yiyememişti, mercimek köftesi yaptım

Şimdi kayınvalideme geldik eşimin abisinin doğumgününü kutlayacağzz. Odun sobasının dibinde uyuyakalmak üzereyim

Ne dedi doktor nasılmış minik
Uyu gitsin ya

Hangi kitaba başlasam bilmiyorum

Kitaplığı karıştıracam gözüme kestirdiğim olacak
Kısa kitaplar okumaya karar vermiştim
Uyumuşum

İyiymiş dobilik 410 gr olmus
Doktor iyi bakmıssın bebeğine dedi mutlu oldum

Benim de kitaplık okunacak kitap dolu ben hala kütüphaneye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…