Her yerde fırtına var. Burda da baya yagiyordu, biraz durdu. Öğleden sonra annem sincapi bisikletiyle çıkarmıştı, hava normaldi. Hem çocuğu parkta oynatcakti biraz, hem de eve ugruycakti. Annemin bize yakin bir evi var artık burda
onlar gittikten yarım saat sonra sağanak yağış başladı eyvah dedim yakalandılar mi. Aradim, evdelermis. Hadi dedim ben de gideyim, dönüşte annem tek getiremez diye.
Neyse giyindim gittim. Annem çay yaptı, hemen yanına bir bisküvi pastası. Dışarda yagmur, pek bı mutlu olacaktım ki aklıma eve nasıl donecegimiz geldi
neyse acele ettik ve hafif yagiyorken şemsiye tuta tuta eve döndük.
Baby sincapa babası Tchibo dan termal su gecirmez tulum ve yagmurluk almisti, gerçekten çok güzel bişey, asla usutmuyor ve sıcacık tutuyor. Dönüşte o yüzden islanmadi, iyi oldu. Bu kış hep o tulumu giydiririm artık çıkarken.
Akşama dünden kurufasulye pilav yanına da salata ve turşu var. Çocuğun uykusu çok geçe kaldi, 18 de uyudu
bana yine sabahlar olmasın
Şuan hayalim disarda yağmur yağarken Sevgi Firtinasi diye bir film vardi çok severim, Diane Lane ve Richard Gere, abur cuburumla birlikte oturup sessiz sakin onu izlemek isterdim ama çok zor. Birazdan sincap uyanır ve koşturmaca başlar