Bugün ne yaptım?

Sabah uyandım kahvaltı hazırladım
Çayımı demledim annemler uyandı şimdi kahvaltı yapıcaz evi temizlicez pazara gitcem sebze almak için
Menüm
Içli köfte lahana sarması yayla çorbası salata turşu kız kardeşim geliyor yeğenlerimi özledim ❤🌺

Ahh kuzum
Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşallah sınavın çok güzel geçer .🙏
Kazanırsın 🙏
Çok geçmiş olsun. 🌸
Annenle güzel vakit geçir.🙏
Teşekkür ederim cano☺️ göz çevremde uçuk çıktı bir o eksikti ya 🤦‍♀️ Kasım ayı bana kesinlikle iyi gelmiyor bilmiyorum neden 😢

Sen nasılsın bebiş iyi mi ?

Sabah uyandım kahvaltı hazırladım
Çayımı demledim annemler uyandı şimdi kahvaltı yapıcaz evi temizlicez pazara gitcem sebze almak için
Menüm
Içli köfte lahana sarması yayla çorbası salata turşu kız kardeşim geliyor yeğenlerimi özledim ❤

Offf offf ağzım sulandı orda olup hepsinden yemek var😋
Gözün aydın canım 🌸

Teşekkür ederim cano☺️ göz çevremde uçuk çıktı bir o eksikti ya 🤦‍♀️ Kasım ayı bana kesinlikle iyi gelmiyor bilmiyorum neden 😢

Sen nasılsın bebiş iyi mi ?
Bana sadece kasım değil sanki hiç bir ay iyi gelmiyor.
Bende iyi olmaya çalışıyorum.
Doktorla uzlaşamıyoruz.
Lafı ağzıma tıkıp 3 dk da muayeneyi bitirip bırakıyor. Sırada hasta çok yok bekleyen çok vs diye tamam bende soru yağmuruna tutarım ama çok havada bırakıyor beni. Dün üç hafta sonra muayeneye gittim. Alelacele baktı bıraktı. Gerçekten önemli gördüğü bir şey mi olmuyor başından mı atıyor çözemedim.
Son 4 hafta kaldı balım.
İnşallah bekler ise gününü kuvöze filan gerek kalmadan sağlıkla doğup büyüsün inşallah 🙏🧿

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Günler okul dersane arasında gidip geliyor

Saat 7 de uyandım
Kahvaltı hazırladım
Eşim işe gitti çok yağmur yağıyordu oğlumu ben bıraktım okula
Şimdi cay içiyorum biraz kitap okuyup mutfak toplayacağım
Bugun balık yapacakmış eşim yemek işi onda
Yaa bende yüzmeye götürüp götürmemekte kararsızım.
Akom vs dün o kadar çok mesaj attı ki korktum bende.

Selam canlar 💜
Gece geç yattık biraz kitap okuduk sohbet muhabbet derken.
Sabah da haliyle geç kalktık.
Hatta oğlum hala yatıyor.
Ben kahvaltı yaptım oturuyorum.
Hamsi alıcam inşallah bugün menüde hamsi var.

Bana sadece kasım değil sanki hiç bir ay iyi gelmiyor.
Bende iyi olmaya çalışıyorum.
Doktorla uzlaşamıyoruz.
Lafı ağzıma tıkıp 3 dk da muayeneyi bitirip bırakıyor. Sırada hasta çok yok bekleyen çok vs diye tamam bende soru yağmuruna tutarım ama çok havada bırakıyor beni. Dün üç hafta sonra muayeneye gittim. Alelacele baktı bıraktı. Gerçekten önemli gördüğü bir şey mi olmuyor başından mı atıyor çözemedim.
Son 4 hafta kaldı balım.
İnşallah bekler ise gününü kuvöze filan gerek kalmadan sağlıkla doğup büyüsün inşallah 🙏🧿
Özel hastane miydi? Son zamanlar biraz daha detaylı bakması gerekir çok çok az kalmış nts başladı mı ? Çok heyecanlı sudem sağlıkla hayırla kucakla ve büyüt inşallah 🙏

Özel hastane miydi? Son zamanlar biraz daha detaylı bakması gerekir çok çok az kalmış nts başladı mı ? Çok heyecanlı sudem sağlıkla hayırla kucakla ve büyüt inşallah 🙏
Evet canım özel hastane.
İlk defa nst ye girdim.
Nst ye girene kadar hiç kıpraşmayan çocuk nst de hareket etti.
Doktor önemsiz buldu sancıyı.
Kalp atımı için sokucam seni nst ye dedi.

Bilmiyorum ya sağlıklısı, kolayı, hayırlısı olsun hakkımızda.

Bir cesaret edip yüzmeye geldik.
Yağmur azdı, trafik orta.
Ben nette takılırken oda yüzsün bakalım.
İnşallah dönüş de kolay olur.
Şükür park yeri buldum.
İnşallah çekici çekmez.
Yaya geçidinin yanında hemen.

Evet canım özel hastane.
İlk defa nst ye girdim.
Nst ye girene kadar hiç kıpraşmayan çocuk nst de hareket etti.
Doktor önemsiz buldu sancıyı.
Kalp atımı için sokucam seni nst ye dedi.

Bilmiyorum ya sağlıklısı, kolayı, hayırlısı olsun hakkımızda.
Dikkat et cano artık yalancı sancıdır belki, özele bir sürü para verip gerekli özeni görememek üzücü. Az kaldı hayırlısı ile geçsin içini ferah tut 🌷

Dikkat et cano artık yalancı sancıdır belki, özele bir sürü para verip gerekli özeni görememek üzücü. Az kaldı hayırlısı ile geçsin içini ferah tut 🌷
Kız evde uzak tee kaç km öteden gidiyorum yakınımda bir dünya özel hastane var sırf tecrübesi var diye güvendiğimden gidiyorum.
Trafik de oluyor bir de düşün.

Selam canlar 💜
Hafta sonu gerçekten üstümden tır geçmiş gibi oluyor 🤣
3 saat yaklaşık yüzmeye git gel hazırlık arabayı park et onla geçiyor.
Sonra pazar alış verişi yerleştirme yemek yapma.
Neyseki hamsiyi fırınladım yedik şükür.
Çay keyfi yapıyorum.
İki gündür yoğunluktan kahve keyfi yapamadım.
Kahve içmeyince uykum da geliyor.
Gözlerim bayılıyor.
Hava yarın da böyle olacakmış hayırlısı artık.

Lizz Lizz balım napıyon?
İçtin mi kahve?
Yedin mi cipsini?
İzledin mi bir film dizi?

Ben neler yapıcam?
Netten tamamlamam gereken eğitim var onu tamamlıycam net çekerse.
Oğlanın testlerine bakıcaz yanlışlarına.

Her yerde fırtına var. Burda da baya yagiyordu, biraz durdu. Öğleden sonra annem sincapi bisikletiyle çıkarmıştı, hava normaldi. Hem çocuğu parkta oynatcakti biraz, hem de eve ugruycakti. Annemin bize yakin bir evi var artık burda😬 onlar gittikten yarım saat sonra sağanak yağış başladı eyvah dedim yakalandılar mi. Aradim, evdelermis. Hadi dedim ben de gideyim, dönüşte annem tek getiremez diye.

Neyse giyindim gittim. Annem çay yaptı, hemen yanına bir bisküvi pastası. Dışarda yagmur, pek bı mutlu olacaktım ki aklıma eve nasıl donecegimiz geldi😅 neyse acele ettik ve hafif yagiyorken şemsiye tuta tuta eve döndük.

Baby sincapa babası Tchibo dan termal su gecirmez tulum ve yagmurluk almisti, gerçekten çok güzel bişey, asla usutmuyor ve sıcacık tutuyor. Dönüşte o yüzden islanmadi, iyi oldu. Bu kış hep o tulumu giydiririm artık çıkarken.

Akşama dünden kurufasulye pilav yanına da salata ve turşu var. Çocuğun uykusu çok geçe kaldi, 18 de uyudu🥲 bana yine sabahlar olmasın😬

Şuan hayalim disarda yağmur yağarken Sevgi Firtinasi diye bir film vardi çok severim, Diane Lane ve Richard Gere, abur cuburumla birlikte oturup sessiz sakin onu izlemek isterdim ama çok zor. Birazdan sincap uyanır ve koşturmaca başlar💆🏻‍♀️

Lizz Lizz balım napıyon?
İçtin mi kahve?
Yedin mi cipsini?
İzledin mi bir film dizi?

Ben neler yapıcam?
Netten tamamlamam gereken eğitim var onu tamamlıycam net çekerse.
Oğlanın testlerine bakıcaz yanlışlarına.
Ya seninle telepati mi yapıyoruz😍😍😅😅 senin yazdıklarını okumadan ben sorularına cevap vermiş gibi yaziyorum resmen😃😃😃

X