- 25 Temmuz 2022
- 1.266
- 1.679
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cano göz çevremde uçuk çıktı bir o eksikti ya Kasım ayı bana kesinlikle iyi gelmiyor bilmiyorum nedenAhh kuzum
Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşallah sınavın çok güzel geçer .
Kazanırsın
Çok geçmiş olsun.
Annenle güzel vakit geçir.
Sabah uyandım kahvaltı hazırladım
Çayımı demledim annemler uyandı şimdi kahvaltı yapıcaz evi temizlicez pazara gitcem sebze almak için
Menüm
Içli köfte lahana sarması yayla çorbası salata turşu kız kardeşim geliyor yeğenlerimi özledim ❤
Bana sadece kasım değil sanki hiç bir ay iyi gelmiyor.Teşekkür ederim cano göz çevremde uçuk çıktı bir o eksikti ya Kasım ayı bana kesinlikle iyi gelmiyor bilmiyorum neden
Sen nasılsın bebiş iyi mi ?
Yaa bende yüzmeye götürüp götürmemekte kararsızım.Günaydın kızlar
Nasılsınız
Günler okul dersane arasında gidip geliyor
Saat 7 de uyandım
Kahvaltı hazırladım
Eşim işe gitti çok yağmur yağıyordu oğlumu ben bıraktım okula
Şimdi cay içiyorum biraz kitap okuyup mutfak toplayacağım
Bugun balık yapacakmış eşim yemek işi onda
Sağol her günüm böyle inanılmaz bir enerjisizlik içinde geçiyor. Anne olduktan sonra benim gibi depresyona giren var mı acaba?Okurken yoruldum vallaAllah yardımcın olsun
Özel hastane miydi? Son zamanlar biraz daha detaylı bakması gerekir çok çok az kalmış nts başladı mı ? Çok heyecanlı sudem sağlıkla hayırla kucakla ve büyüt inşallahBana sadece kasım değil sanki hiç bir ay iyi gelmiyor.
Bende iyi olmaya çalışıyorum.
Doktorla uzlaşamıyoruz.
Lafı ağzıma tıkıp 3 dk da muayeneyi bitirip bırakıyor. Sırada hasta çok yok bekleyen çok vs diye tamam bende soru yağmuruna tutarım ama çok havada bırakıyor beni. Dün üç hafta sonra muayeneye gittim. Alelacele baktı bıraktı. Gerçekten önemli gördüğü bir şey mi olmuyor başından mı atıyor çözemedim.
Son 4 hafta kaldı balım.
İnşallah bekler ise gününü kuvöze filan gerek kalmadan sağlıkla doğup büyüsün inşallah
Evet canım özel hastane.Özel hastane miydi? Son zamanlar biraz daha detaylı bakması gerekir çok çok az kalmış nts başladı mı ? Çok heyecanlı sudem sağlıkla hayırla kucakla ve büyüt inşallah
Keske olsaydın canımOfff offf ağzım sulandı orda olup hepsinden yemek var
Gözün aydın canım
Bende pazara gidemedim soğuk yağışlı gitmedim dahaBir cesaret edip yüzmeye geldik.
Yağmur azdı, trafik orta.
Ben nette takılırken oda yüzsün bakalım.
İnşallah dönüş de kolay olur.
Şükür park yeri buldum.
İnşallah çekici çekmez.
Yaya geçidinin yanında hemen.
Mikancigim çok geçmiş olsunTeşekkür ederim cano göz çevremde uçuk çıktı bir o eksikti ya Kasım ayı bana kesinlikle iyi gelmiyor bilmiyorum neden
Sen nasılsın bebiş iyi mi ?
Teşekkür ederim canımMikancigim çok geçmiş olsun
Dikkat et cano artık yalancı sancıdır belki, özele bir sürü para verip gerekli özeni görememek üzücü. Az kaldı hayırlısı ile geçsin içini ferah tutEvet canım özel hastane.
İlk defa nst ye girdim.
Nst ye girene kadar hiç kıpraşmayan çocuk nst de hareket etti.
Doktor önemsiz buldu sancıyı.
Kalp atımı için sokucam seni nst ye dedi.
Bilmiyorum ya sağlıklısı, kolayı, hayırlısı olsun hakkımızda.
Kız evde uzak tee kaç km öteden gidiyorum yakınımda bir dünya özel hastane var sırf tecrübesi var diye güvendiğimden gidiyorum.Dikkat et cano artık yalancı sancıdır belki, özele bir sürü para verip gerekli özeni görememek üzücü. Az kaldı hayırlısı ile geçsin içini ferah tut
Ya seninle telepati mi yapıyoruz senin yazdıklarını okumadan ben sorularına cevap vermiş gibi yaziyorum resmenLizz balım napıyon?
İçtin mi kahve?
Yedin mi cipsini?
İzledin mi bir film dizi?
Ben neler yapıcam?
Netten tamamlamam gereken eğitim var onu tamamlıycam net çekerse.
Oğlanın testlerine bakıcaz yanlışlarına.