Bugün ne yaptım?

Hadi nice mutlu senelere inşallah 🙏🧿
İyi olmana sevindim. 🌸

Bizde yeni kalktık sayılır.
Kahvaltı yaptım ben.
Oğlum daha yapacak.

Akşam yemeği düşünmedim valla
Ama hamsi almıştım dünden onu yeriz öğleden sonra.
Sebzem çok ya dolapta ıspanak, karnabahar, kabak, patlıcan var. Hangisi pişer hangisi bekler bilmiyorum.

Turşu yapacaktım kornişon almıştım o duruyor daha üşenmeyip başına geçmem lazım.

Sulu köfte çok severim 😋
Afiyet olsun 😋
Teşekkür ederim canım

Annemın de turşu kurduğu bidonlardan 3 ü delikmiş suyu akmış iğne deliği kadar dıyor sıza sıza bitmiş
Bodrum kattaydı girip bakmasam çürüyecekti diyor
Sinirlenmiş dün anlatıyordu🤦‍♀️
Patlıcandan salata güzel olur
Ispanaktan da salata güzel oluyor ben hep salata🙈

Teşekkür ederim canım

Annemın de turşu kurduğu bidonlardan 3 ü delikmiş suyu akmış iğne deliği kadar dıyor sıza sıza bitmiş
Bodrum kattaydı girip bakmasam çürüyecekti diyor
Sinirlenmiş dün anlatıyordu🤦‍♀️
Patlıcandan salata güzel olur
Ispanaktan da salata güzel oluyor ben hep salata🙈
Yaaa cam büyük kavanozlara yapsın plastik hem zaten çok sağlıklı değil asit yakmış belli ki.
Ya da bidon eskimiştir.
Yaa daha bozulmamıştır bence turşu sezonunun başındayız.
İnşallah tekrar adam eder. Emeğe yazık yani

Benim de dün yıkadığım bebek eşyalarına sabah yağmur yağmış. Şimdi yine yıkanıyor.

Ispanağın hiç salata yapmadım da yemedim de ama çiğ onu hayal edemiyorum.

Yaaa cam büyük kavanozlara yapsın plastik hem zaten çok sağlıklı değil asit yakmış belli ki.
Ya da bidon eskimiştir.
Yaa daha bozulmamıştır bence turşu sezonunun başındayız.
İnşallah tekrar adam eder. Emeğe yazık yani

Benim de dün yıkadığım bebek eşyalarına sabah yağmur yağmış. Şimdi yine yıkanıyor.

Ispanağın hiç salata yapmadım da yemedim de ama çiğ onu hayal edemiyorum.
Ya bende diyorum cam yap diye
Sanırım onlar başkalarının getırdiği
Ona sinirlenmiş daha çok
Bizi tursu yap diye herkes bidon alıp geliyor

İnsallah kurtarır emeği boşa gitmez🤷‍♀️

Dene az bişey ıspanak salatasını belki seversın🙈

Menüde dünden tavuk sulu çorba ve salata var. Bugün yine kolum kanadım kalkmiyor. Hiçbir şey yapasim yok.
Yaa ben bayadır çorba yapmıyorum evde onu farkettim. Tek çeşit öğün genelde. En son domates çorbası çok gelmişti dökülmüştü ondan sanırım israftan nefret ediyorum.

Annen gelmiş bir pırasa bir ıspanak yapar artık.

Ben çamaşırları serdim.
Siyahları attım yıkanıyor.
Beyazlara da leke çıkarıcı koydum bekliyor. Ama havada pek kurutacak gibi durmuyor Allah'a emanet artık.

Selam canlar ❤️

Yine aşırı yoğun bir gündü.
Sabah erkenden kalkıp hastaneye kontrole gittim.
Oğlumu da götürdüm kardeşi ile bağı olsun görsün diye tabletten kafasını kaldırıp bakmadı bile🤣
Muayene oldum, nst ye bağlandım,
Gelirken markete uğradık. Eksik gedik aldık.
Arabayı park ettim.
Eczaneden ilaçlarımı aldım.
Eve geldim.
Oğluma ev usulü iskender, kendime karnabahar haşlayıp yoğurtlayıp salça yaptım üstüne.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Beyazları makineye attım.
Çay demledim şimdi çay keyfi yapıyorum.
Acaip yoruldum hem geç yattım hem erken kalktım.
Hastaneye sadece git gel bile acaip yoruyor.

Merhabalar🌸

Sabah yine geceden perişan uykusuz bir şekilde uyanıp baby sincapin pankekini yapıp kalan son enerjimle biseyler yedim ve biraz oyun oynattim. Sonra annem bisikletiyle dışarı çıkardı. Ben sözde uyuyacaktim ama ufak tefek işlerimi yapayım bari derken yarım saatim de öyle gecti. Sonra uyudum ve daha 1 saat olmadan kapı çaldı, sersemlemis halde uyandım.

Sincapa banyo yaptirdik, yine biraz oyun oyalamaya vs derken akşamüstü birkaç eksik icin markete ve fırına uğradım. Çocuğa sihirli boyama kitabı ve minik ilk kitaplarim serisi, eve sirke eker tatlı çeşitleri cips😬 gazete fındık damla cikolata, kendime de toka ve Orkid, fırından da ekmek ve galeta aldim çocuğa.

Çıkmadan parmak boya yapsın diye masasını ayarlamistim, yoklugumu anlamasın oyalansin diye. Neyse ki aglamamis. Ama ben yine de tedirgin ve hızlı hızlı gezdim marketleri.Gelince hemen 5 dk duş, aldıklarımi yerleştir cocugu biraz oyala derken uykusu bu saate kaldı ama uyutmaya calistim uyumadi. Sinirim bozuk🥲 ne kadar geç uyursa gece bir o kadar oturacak.

Kaçak Mikan Mikan gene nereye kayboldun?
Sudem yengem ve annem geldi. Yengem pazar dönecek onunla geziyoruz 🙈 Pazar uzman öğretmenlik var onun stresi de var üstümde çalışmaya çalışıyorum boş vakit bulursam. Hastalandım bir de eklem ağrısı ateş vs ondan gelemedim 🤷‍♀️

Sudem yengem ve annem geldi. Yengem pazar dönecek onunla geziyoruz 🙈 Pazar uzman öğretmenlik var onun stresi de var üstümde çalışmaya çalışıyorum boş vakit bulursam. Hastalandım bir de eklem ağrısı ateş vs ondan gelemedim 🤷‍♀️
Ahh kuzum
Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşallah sınavın çok güzel geçer .🙏
Kazanırsın 🙏
Çok geçmiş olsun. 🌸
Annenle güzel vakit geçir.🙏

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Günler okul dersane arasında gidip geliyor

Saat 7 de uyandım
Kahvaltı hazırladım
Eşim işe gitti çok yağmur yağıyordu oğlumu ben bıraktım okula
Şimdi cay içiyorum biraz kitap okuyup mutfak toplayacağım
Bugun balık yapacakmış eşim yemek işi onda

Merhabalar🌸

Sabah yine geceden perişan uykusuz bir şekilde uyanıp baby sincapin pankekini yapıp kalan son enerjimle biseyler yedim ve biraz oyun oynattim. Sonra annem bisikletiyle dışarı çıkardı. Ben sözde uyuyacaktim ama ufak tefek işlerimi yapayım bari derken yarım saatim de öyle gecti. Sonra uyudum ve daha 1 saat olmadan kapı çaldı, sersemlemis halde uyandım.

Sincapa banyo yaptirdik, yine biraz oyun oyalamaya vs derken akşamüstü birkaç eksik icin markete ve fırına uğradım. Çocuğa sihirli boyama kitabı ve minik ilk kitaplarim serisi, eve sirke eker tatlı çeşitleri cips😬 gazete fındık damla cikolata, kendime de toka ve Orkid, fırından da ekmek ve galeta aldim çocuğa.

Çıkmadan parmak boya yapsın diye masasını ayarlamistim, yoklugumu anlamasın oyalansin diye. Neyse ki aglamamis. Ama ben yine de tedirgin ve hızlı hızlı gezdim marketleri.Gelince hemen 5 dk duş, aldıklarımi yerleştir cocugu biraz oyala derken uykusu bu saate kaldı ama uyutmaya calistim uyumadi. Sinirim bozuk🥲 ne kadar geç uyursa gece bir o kadar oturacak.
Okurken yoruldum valla🙈Allah yardımcın olsun

X