Bugün ne yaptım?

Günaydın canım bu baş ağrısı çoğalmış annemin de ağıyordu 10 gündü migren var

Benim yurt dışı canım
Işlemler halledince düğün tarihi belli edicez
Hayırlısı olsun balım. Gider gitmez dil kursu, ehliyet her yere yazıl. Sakın kendini eve hapsetme. Ortama karış.
Sudem bi şey oldu siteye giremedim bugün düzelmiş neyseki
Balım o sadece yarım gün oldu devam etmedi sonra. Meraktan öldüm.
Üzülünce baş ağrıyor. Dınlen kafein al iyi gelir. Çay kahve.
Günaydın canım bu baş ağrısı çoğalmış annemin de ağıyordu 10 gündü migren var
Geçmiş olsun anneciğine.
Sudemcim bakamıyorum ki buralara doğru düzgün valla bu hangi gündü menude ne vardı bilmiyorum. Dün hazır kavanoz kelle paça vardı onu biliyorum gücüm pilim bitti valla inanılmaz yorgunum
Ahh balım keşke sana komşu olsaydım da elimden gelen desteği sağlasaydım. Ne kadar tatlı bir arkadaşsın. Umarım geçer hepsi. Kısa süren bir süreç olur senin için.

Bende son bir ay ne uyusam kar modundayım.

Selam canlar
Gece 2 ye geliyordu yattığımda.
Sabah bir uyandım saat 11 olmuş.
Hemen kan ilacı, diş fırçalama, güzel bir kahvaltı.
Çay keyfimi de yaptım.
Aldığım kargoların bir kısmı geldi.
Şimdi tv izliyorum.

Kahve yapıp içicem birazdan.
Kan şekerime bakayım ona göre kahvenin yanına bir şeyler koyarım. ✌

Yemek planım yok henüz.
Dünden haşlanmış az karnabahar var. Bir tane haşlanmış patates var. Onları yancı ayarlarım.

Sebzelerden kabak, patlıcan, mantar, ıspanak mevcut içlerinden en kolayı mantar sanırım. Belki mantara kayarım. Dışardan üst üste çok yedik bu hafta artık söylemem diye düşünüyorum.

Dil kursuna burda gitcem canım sinav gircem orda ehliyet için yazilacam dualarınızı eksik etmeyin

Afiyet olsun balım

Dil kursuna burda gitcem canım sinav gircem orda ehliyet için yazilacam dualarınızı eksik etmeyin
Hemen başla balım geç kalma.
Orda da devam et ama dil üç beş sene gitmeden ilerletilmiyor. Ablam yurt dışında bu sene tekrar gitmeye başladı. 22 senedir orda. Hangi dil kullanılıyor orda?
Afiyet olsun balım
Sağol balım. Sen de yap içelim karşılıklı.
Okulda mısın?

Yok ya benim devam etti her gün baktım

Felemençe hollanca canım

Düşünmen yeter

Belki büyüdükçe ve öz bakımını kendi yapabildikce ve beni daha iyi anladığında ve iletişim kurabildigimizde her şey biraz daha kolay olur. Fakat şuan ne yazık ki değil. Ben acaba bende mi sorun var diyorum yoksa başkalarının çocukları mi uslu?

Mesela mikana çok imreniyorum3 tane çocuğa bakıyor ve bir kere şikayet ettigini duymadım. Üstelik ikisi erkek çocuk. Ya da calistigi için mi yipranmadi mesela? Ben hep bunu düşünüyorum kendim için. Çalışıyor olsam hem kendi alanım olacaktı hem eve büyük bir özlemle gelecektim çocuğumla daha nitelikli zaman gecirebilecektim. Ama tam 2.5 senedir evden 2 km bile uzağa tek başıma gitmedim, gidemedim. Kendime ait hiçbir alanim yok. Duşta bile 10 dk dan fazla kalamiyorum. Aşırı yapışık bir hayat. Böyle oldukça motive olamıyorum. Bardağım hep boş. Her şeyin üzerine bir de benim çocuğum zor cocuk. Yemek yemesi uyuması evden çıkması üstünü değiştirmesi altını değiştirmesi her seyi olayli. Bunun üzerine bir de hala konusmadigini eklersek ne kadar zorlandigimi tahmin edebilirsin.

Yok balım sonuna kadar haklısın.
İki senedir seni tanıyorum.
Kimseyle kıyaslama her çocuk özel ve farklı her ailenin dinamiği farklı.
Çalışınca da emin ol iş yerinde çok yıpranıyorsun.
Ama sosyalleşemen tabi ki sorun evet.
Bende hep kendimi çok kısıtladım.
Oğlan koca dana oldu hala hasta olur diye oraya buraya gitmiyorum. Şimdi bir de bebek gelecek sil baştan yine aynı süreç. Bende dua ediyorum inşallah bu alerjik filan olmaz sağlıklı olur diye. Yani hepsinin zorluğu farklı.
Eltimin filan çocukları o kadar kolay büyüdü ki.
Şans denk gelene geliyor işte.

Selam canlar
Bugün yoğundum.
Dışarda evrak, market kağıt kürek işlerim vardı
Epey yoğundum.
Ancak fırsat buluyorum.

Neler yaptım bügün?
Kuaföre gidip kaş vs hallettirdim.
Postanede işlerim vardı.
Fırına gittim oğluma poğaça ve açma kendime simit ve çekirdekli simit aldım.
Benzinliğe gittim benzin aldım.
Eve geldim çay demledim.
Şekerimi ölçerek dengede tutarak simit ten tattım . Kaç gündür ekmeğim yoktu ekmeksiz di öğünlerim ekmek niyetine simit den yana kullandım hakkımı.
İlaçlarımı içtim.

Sonra tekrar dışarı çıktım kalan işleri hallettim.

Hamsi aldım. Dolaba koydum yarın öğlene onu yapıcam inşallah. Bugün oğlum süt içti ben kefir bu sebebten yarına kaldı.

Domatesli tereyağlı patatesli sebzeli bir bulgur pilavı yaptım. Yanına da katı bol sarmısaklı naneli güzel bir cacık ve turşu yemeğimizi yedik.
Sonra çay keyfimi yaptım.

Bebeğin ve kendimin bir kaç eşyasını yıkadım astım.

Bulaşıkları makineye attım.
Uzandım dinleniyorum.
Aslında baya uykusuzum da.

Kahve yapıp içerim büyük ihtimalle birazdan.

Menüde neler var neler yaptınız?
Nerdesiniz canlar?

S sarahconnor her gün yazardın bugün yazmamışsın iyi misin?
Migrenin geçti mi?
Günaydın canım
İlaçlarla topladım çok şükür kendimi

Dün evlilik yıldönümümüzdü
O yüzden giremedim
Oğlanın dersanesı vardı oraya bırak al sonra hazırlan derken vakit kalmadı

Sen nasılsın
Yemekte ne var
Ben sulu köfte yapacağım

Hadi nice mutlu senelere inşallah
İyi olmana sevindim.

Bizde yeni kalktık sayılır.
Kahvaltı yaptım ben.
Oğlum daha yapacak.

Akşam yemeği düşünmedim valla
Ama hamsi almıştım dünden onu yeriz öğleden sonra.
Sebzem çok ya dolapta ıspanak, karnabahar, kabak, patlıcan var. Hangisi pişer hangisi bekler bilmiyorum.

Turşu yapacaktım kornişon almıştım o duruyor daha üşenmeyip başına geçmem lazım.

Sulu köfte çok severim
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…