Ben tekim canım
Hadi yap kahveni içelim karşılıklı.Ben tekim canım
Oğlum dersanede saat 7 de gelecek
Eşim yok
Markete inip yeşillik alabılırım üşenmezsem tabi
Yada patates salatası yapabılırım kendıme
Mercimek çorbası da var dünden
Kahvaltıda peynir yedim sadece canım bişey istemedi
Oğluma kaşarlı omlet salatalık peynir domates fındık ceviz ve muz olan bir kahvaltı hazırladım
Sen büyüdükçe daha yakışıklı oluyorsun diyorum çaktırmadan gülecem diye şekilden şekile giriyor
Ya nasıl bişey doğurmuşum diyorum
Dün kahveyi çok içmişim uyku tutmadı
Tam uyudum alarm çaldı
Afiyet olsun ne güzel kahvaltı yapmışsın
Çok hızlı büyüyolar dimiHadi yap kahveni içelim karşılıklı.
Ay bugün bende aynısını yaptım
Oğlum kalktı seve seve doyamadım.
Yanağını gıdığını
Ne güzel dedim büyüdün
Bebekliğini anlattım biraz
Şimdi o gözleme çizgi film keyfi
Ben kahveKK ✌
Menün de çok güzel.
Çorba da salata da. ✌
Biber dolması ve yoğurt çorbası
Ne aldın canım markettenHava çok güzel oğlumu yüzmeye bıraktım marketleri talan ediyorum ✌
Ne güzel menü çok severimHello herkesebir süredir giremedim. Bebişko bizi biraz üzdüğü için kilo almayarak, dertliydim sabah muz kefir ceviz badem smoothie yaptım, sonra geç kahvaltı meyveli sebzeli yumurtalı falan. Akşam yemeğini eşim yapacak steak, nohutlu salata ve spagetti tam bir erkek menüsü sen neler yapıyorsun canım? sudem34
İyiyim canımHello herkesebir süredir giremedim. Bebişko bizi biraz üzdüğü için kilo almayarak, dertliydim sabah muz kefir ceviz badem smoothie yaptım, sonra geç kahvaltı meyveli sebzeli yumurtalı falan. Akşam yemeğini eşim yapacak steak, nohutlu salata ve spagetti tam bir erkek menüsü sen neler yapıyorsun canım? sudem34
Off ya indirimde olup ihtiyaç stok ne bulursamNe aldın canım marketten
Ben de oğlumu aldım dönüşte uğrayalım dedim oğlum istemedi
Çok yorgunum dedi hiç canı istemiyormuş
Direk eve geldık
Saat 3 gibi uyudum koltukta tv de de kral şakir çıkmış
O sesleri kafam birleştirmiş değişik değişik rüyalar
5:30 gibi zorla uyandım
Eşim mesaj atmış fotoğraf atmış hepsıne gülen surat atıp göndermişim
En son sohbetin bal yazmış
Uyanır uyanmaz banyoya girdim kendıme geleyim diye
Şimdi latte yaptım oğlumla içiyoruz
Ne güzel menü çok severim
Kaçıncı hafta da hamileliğiniz
Neden az kilo almış ne dedi doktor
İyiyim canım
Avakado da ye
Kabak çekirdeği, kaşar bunlar da çok faydalı. Suyu da bol iç. Yumurtayı organik her sabah 2 tane ye.
Off ya indirimde olup ihtiyaç stok ne bulursam
Sucuk, çay, makarna, fıstık ezmesi, kokulu wc kağıdı✌
Markete gelen ürünleri artık internetten daha ucuza bulmayı almayı öğrendim. Özellikle deterjan ev tekstil vs. Bakalım alışveriş kurdu olucam bu gidişle.
Balım o arter direnci dediğin bebeğe giden damar mı dar genelde öyle olunca az besleniyor?Bugün 35+0’dayım, detaylı ultrason zamanı da demişlerdi arter direncim vardı minyon kalabilir diye ama bu sürece kadar güzel gitmişti artık son düzlükte yavaşladı kızım maalesef.
Çok sevindim iyi olmanaavokado ve kaşar da ekledim günlük listeme ama kabak çekirdeğini bir türlü ekleyemiyorum ya çok sıkılıyorum
Alışveriş kurdu olcam değil sen alışveriş kurdusun zaten
Balım o arter direnci dediğin bebeğe giden damar mı dar genelde öyle olunca az besleniyor?
Gıda takviyesi alıyor musun omega vs.?
Kontrollerini aksatma senin kızçe ne zaman geleceğini bilir.Her ihtimale karşı prematüre bez, mama, kıyafet filan al istersen. Ama aşırı hızlı toparlar merak etme. Yeğenimin bebeği de 35 de doğdu çok minikti annesinin sütü çok geldi ve yaradı hemen canlandı. Şimdi tam bir cadı az önce konuştuk görüntülü cilve naz bir görsen
Proteini yemekten korkma kilo yapmaz. Su iç sadece böbrekte bağırsakta protein atığı kalmasın. Sebze de ye en çok faydalı olanlardan. Bakliyat.
Yaa alışveriş yaparken yoruluyorum da ama alışmışım araştırmadan çöp alamıyorum
Ne iyi yapmışsın ihtiyaç hepsıİyiyim canım
Avakado da ye
Kabak çekirdeği, kaşar bunlar da çok faydalı. Suyu da bol iç. Yumurtayı organik her sabah 2 tane ye.
Off ya indirimde olup ihtiyaç stok ne bulursam
Sucuk, çay, makarna, fıstık ezmesi, kokulu wc kağıdı✌
Markete gelen ürünleri artık internetten daha ucuza bulmayı almayı öğrendim. Özellikle deterjan ev tekstil vs. Bakalım alışveriş kurdu olucam bu gidişle.
AnladımBugün 35+0’dayım, detaylı ultrason zamanı da demişlerdi arter direncim vardı minyon kalabilir diye ama bu sürece kadar güzel gitmişti artık son düzlükte yavaşladı kızım maalesef.
Çok sevindim iyi olmanaavokado ve kaşar da ekledim günlük listeme ama kabak çekirdeğini bir türlü ekleyemiyorum ya çok sıkılıyorum
Alışveriş kurdu olcam değil sen alışveriş kurdusun zaten
Amin canım valla sağlıklı olsun da artık razıyız minnak olsunAnladım
İnsallah sağlıklıca doğar
Minyon olsun canı sağolsun çıtı pıtı tatlı bir kız olur
Sen nasılsın iri misin?Amin canım valla sağlıklı olsun da artık razıyız minnak olsun
Yılbaşından sonra her şeye müthiş zam gelecek hoş her gün geliyor ama.Ne iyi yapmışsın ihtiyaç hepsı
İndirimde bulmuşken almalısın