Bugün ne yaptım?

Aa ben bilmiyorum onu
Yarışmada ünlü olmadı mı

Sarısın ben de beğenmem
Şimdi daha kumral daha erkeksi ve daha sexsi

Evet ben de öyle severim bol yağlı salçalı

Böreği peynirli yaptım oğlum seviyor sabahları
Benimki peynirli pek sevmez.
Kıyma, ıspanak, sucuk kaşar, patates tarzları onlar. ✌. Eskiden diyet yokken iki kilo yufka alırdım pazardan bol bol börek yapardım. Ahh eski günler. Bir tepsi ıspanak, bir tepsi patates, tavada gözleme
İki ay sonra içimden canavar çıkacak resmen.
Oğlum diyoki anne evdeki lezzetli şeyler hep bana kalıyor bir oturuşta 3-4 dilim ıspanaklı kek yiyorum diyor

Seninkinin diyeti hafifledi mi börek pide izin var mı?
Diyet listesi değişken mı dolu?
Boyu kilosu kaç?
Bu ara bizimki de maşallah akşam yemeğini sağlam yiyor.

Aa ben bilmiyorum onu
Yarışmada ünlü olmadı mı

Sarısın ben de beğenmem
Şimdi daha kumral daha erkeksi ve daha sexsi
Güzellik yarışmasını düzenleyen erman denen pislik oğlancı imiş geçen sene yarışmadaki çocuklar ifşa etti. Kıvançın filan da çıplak fotolarını kasasında saklıyormuş hala. Geçen sene merak edip araştırmıştım. Gencecik çocukları ünlü olma vaadiyle kötü emellerine alet eden bir pislik. Müge ile gülşende ifşalandı. Ama bura tr belki bu sene yine devam ediyordur yarışma yapmaya.

Benım ki de sever onları ama ben evfe peynir vardı çok bozulmasın diye peynirli yaptım

Baya zayıfladı ben de katı kuralları esnetiyorum
1,74 dü en son boyu
Kilo 57 belki boy uzadığından zayıf oldu çocuk çünkü yazınca farkettim 1 kilo gitmiş sadece

Ya kıyamam neler yaşıyor insanlar

Kız o ne öyle maşallah boyu çok iyi de kilosu az değil mi neyine diyete başlattın yazık
Benimkinin 160 boy kilo 48 ama zayıf da değil şişman da.
Karı koca uzun olunca çocuklar da boylu oluyor maşşallah
Allah hepsini nazardan kem gözden sakınsın.
Bugün diyorum sen uzun olursun anne diyor ben 2 metre olmak istiyorum.
Deli misin dedim boyunca arkadaş vs nerden bulucan, herkese tepeden mi bakıcan. O kadar da uzun iyi değil.

Ya kıyamam neler yaşıyor insanlar
Bu tacizlere ünlü olmak için kimler göz yumdu kim bilir. Bu pislik kıvanç gibi çok kişiyi ünlü yapmış. Ünlülere de acıdım para için nelere katlanıp, göz yumuyorlar. Sonra evlenip barklanıp çocuk yapıp iyi aile babası oluyorlar.

Sudem göbek bölgesi çok yağlıydu
Geçen sene beline zor olan pantolon bu sene düşüyor belinden
Doktordan istediğim zaten zayıflamadan ziyade yağlardan kurtulmaktı

Ben de 187 filan olsun isterim

Küçük yaşta oluyorlar savunmasız oluyorlar

Bu insanlardan faydalananlar utanmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…