Yok Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.Ben de bugun bir üstten süpürdüm
Detaylı temizlik yapmadım
Yorma bence de yavaş yavaş hallet
Aa ben bilmiyorum onuEskiden bana da yakışıklı gelmezdi.
Aynen bebeksi surat yerini adam suratı aldığı için belki.
Çok öyle kara kıllı bir şey değil ya.
Sarışınlar belki de geç yaşlanıyor.
Bir reels vardı aile dizisi çekiminden dün gördüm serenay ile ikisi yatak odasında bunda bir tek boxer seksiliği ile ilgiliydi sanırım.
Ama şey ya o adamın geçmişinde ünlü olma hikayesi varya o aklıma geldi üzüldüm geri.
Benimki peynirli pek sevmez.Evet ben de öyle severim bol yağlı salçalı
Böreği peynirli yaptım oğlum seviyor sabahları
Banyo bende yapsam şahane olur.Bulaşıkları makineye koydum
Banyo yaptım
Kitap okumaya çalıştım ama telefonu elimden bırakamadım
Ihlamur çayı içtim
Güzellik yarışmasını düzenleyen erman denen pislik oğlancı imiş geçen sene yarışmadaki çocuklar ifşa etti. Kıvançın filan da çıplak fotolarını kasasında saklıyormuş hala. Geçen sene merak edip araştırmıştım. Gencecik çocukları ünlü olma vaadiyle kötü emellerine alet eden bir pislik. Müge ile gülşende ifşalandı. Ama bura tr belki bu sene yine devam ediyordur yarışma yapmaya.Aa ben bilmiyorum onu
Yarışmada ünlü olmadı mı
Sarısın ben de beğenmem
Şimdi daha kumral daha erkeksi ve daha sexsi
Banyo bende yapsam şahane olur.
Kitap da okusam tadından yenmez.
Limonlu çay ile size eşlik edeyim.
Menü de ne vardı?
Hoş geldin bu arada
Teşekkür ederim
Taze fasülye ve pilav. Tek yaşıyorum belki pilavı yapmayabilirim
Benım ki de sever onları ama ben evfe peynir vardı çok bozulmasın diye peynirli yaptımBenimki peynirli pek sevmez.
Kıyma, ıspanak, sucuk kaşar, patates tarzları onlar. ✌. Eskiden diyet yokken iki kilo yufka alırdım pazardan bol bol börek yapardım. Ahh eski günler.Bir tepsi ıspanak, bir tepsi patates, tavada gözleme
İki ay sonra içimden canavar çıkacak resmen.
Oğlum diyoki anne evdeki lezzetli şeyler hep bana kalıyorbir oturuşta 3-4 dilim ıspanaklı kek yiyorum diyor
Seninkinin diyeti hafifledi mi börek pide izin var mı?
Diyet listesi değişken mı dolu?
Boyu kilosu kaç?
Bu ara bizimki de maşallah akşam yemeğini sağlam yiyor.
Ya kıyamam neler yaşıyor insanlarGüzellik yarışmasını düzenleyen erman denen pislik oğlancı imiş geçen sene yarışmadaki çocuklar ifşa etti. Kıvançın filan da çıplak fotolarını kasasında saklıyormuş hala. Geçen sene merak edip araştırmıştım. Gencecik çocukları ünlü olma vaadiyle kötü emellerine alet eden bir pislik. Müge ile gülşende ifşalandı. Ama bura tr belki bu sene yine devam ediyordur yarışma yapmaya.
Kız o ne öyle maşallah boyu çok iyi de kilosu az değil mi neyine diyete başlattın yazıkBenım ki de sever onları ama ben evfe peynir vardı çok bozulmasın diye peynirli yaptım
Baya zayıfladı ben de katı kuralları esnetiyorum
1,74 dü en son boyu
Kilo 57 belki boy uzadığından zayıf oldu çocuk çünkü yazınca farkettim 1 kilo gitmiş sadece
Bu tacizlere ünlü olmak için kimler göz yumdu kim bilir. Bu pislik kıvanç gibi çok kişiyi ünlü yapmış. Ünlülere de acıdım para için nelere katlanıp, göz yumuyorlar. Sonra evlenip barklanıp çocuk yapıp iyi aile babası oluyorlar.Ya kıyamam neler yaşıyor insanlar
Pazartesi değil mi ya
Sudem göbek bölgesi çok yağlıyduKız o ne öyle maşallah boyu çok iyi de kilosu az değil mi neyine diyete başlattın yazık
Benimkinin 160 boy kilo 48 ama zayıf da değil şişman da.
Karı koca uzun olunca çocuklar da boylu oluyor maşşallah
Allah hepsini nazardan kem gözden sakınsın.
Bugün diyorum sen uzun olursun anne diyor ben 2 metre olmak istiyorum.
Deli misin dedim boyunca arkadaş vs nerden bulucan, herkese tepeden mi bakıcan. O kadar da uzun iyi değil.✌
Küçük yaşta oluyorlar savunmasız oluyorlarBu tacizlere ünlü olmak için kimler göz yumdu kim bilir. Bu pislik kıvanç gibi çok kişiyi ünlü yapmış. Ünlülere de acıdım para için nelere katlanıp, göz yumuyorlar. Sonra evlenip barklanıp çocuk yapıp iyi aile babası oluyorlar.
Söz konusu aşkı memnuysa her zaman ciddiyimYa ciddi misin
Kanal d mi
Sen olmasan kaçıracaktımBaşlıyor aç aç