Haber etBen de şeker atmadım unuttumhavuç baya tatlıydı zaten ben de yarın açıcam turşuyu bakalım tutmuş mu
Ayy benle giden alışverişten cayar. Ben aldırmamak için uğraşırım orası öyle burası böyle filanBenım bir arkadaş var sudem
Ben hep onla gidiyorum kıyafet alışverişine
Kendı tekstil işindeymiş önceden
Kumaşın herseyın anlıyor
Çok zevkli
Kıyafette ki en ufak deformasyonu buluyor
Ben sirke, labne, mayonez, yoğurt Allâh ne verdiyse doldurdumBen de şeker atmadan yapıyorum
Ben de sizden esinlenip coleslaw salata yaptım ilk denememdi, ev halkı sevdi sık sık yaparım artık
Aha kimse atmıyormuş bende atmadım ama tarifte vardı unuttum geçen sene yaptığım tarifi.Ay çok sevindim afiyet olsunbu arada şeker atmıyorum ben de
Teşekkür ederimAy çok sevindim afiyet olsunbu arada şeker atmıyorum ben de
İnternet harıka gerçekten ama dediğin doğru sanki bedava alıyoruzHaber et
Ayy benle giden alışverişten cayar. Ben aldırmamak için uğraşırım orası öyle burası böyle filankendimi de caydırırım.
Ama internet alışverişinde kendimi durduramıyorum. Fiyat kıyaslaması yapıyorum aaa çok uygunmuş diyorum. Bir de karttan gecenin vakti alıyosun ya sanki bedavaal kurtul.
Az önce oğluma ve kendimi kışlık ev içi içi tüylü terlik aldım ✌fiyatı çok uygundu dayanamadım
Ben sirke, labne, mayonez, yoğurt Allâh ne verdiyse doldurdum✌
Aha kimse atmıyormuş bende atmadım ama tarifte vardı unuttum geçen sene yaptığım tarifi.
Ama o daha lezzetliydi zaten bir kez çok güzel yaparsam tekrar aynı tadı vermesi zor yani
Yaa evdeki stokları buluyorum dolabı elden geçirdikçe çok güzel kalın çoraplar buldum yumoş yumoş tabanı ayrı kas eklem yerleri işaretli gibi böyle değişik çıkardım giydi bayıldıİnternet harıka gerçekten ama dediğin doğru sanki bedava alıyoruz
Benım oğlum giymez tüylü
Bugun kışlık alıyorum bayılır dıye tüylü bişey alamadım
Güzel günlerde giyin
Benfe severım yumusak yumuşak
Eşim de bana almış hedıye
Karamelize soğan da makarnaya patates kızartmasına ekmek arasına da güzel oluyor hazır konu soğandan açılmışkenben tatlı olması için soğanı suda kısa süre haşlıyorum öyle dilimliyorum şeker gibi tat veriyor
Yaa evdeki stokları buluyorum dolabı elden geçirdikçe çok güzel kalın çoraplar buldum yumoş yumoş tabanı ayrı kas eklem yerleri işaretli gibi böyle değişik çıkardım giydi bayıldıevde ne var ne yok çıkarıp değerlendireyim valla gözden uzak hesabı var ama ortada yok
Keyifle giy sende.
Karamelize soğan da makarnaya patates kızartmasına ekmek arasına da güzel oluyor hazır konu soğandan açılmışken✌
Coleslaw a mı koyuyorsun başlanmış soğanı?
Hatta o makarnanın bir adı var yöresel bir yemek bir kere yapmıştım.Bak deneyeyim karamelize soğanı denememiştimevet soyuyorum soğanı kaynar suda 4-5 dk kadar haşlıyorum boyutuna bağlı, soğuyunca da yarım ay doğruyorum şeker gibi oluyor tadı
Hatta o makarnanın bir adı var yöresel bir yemek bir kere yapmıştım.
Haşlanmış makarnaya sarımsaklı yoğurt üstüne yağda karamelize edilmiş soğan değişik ve güzel oluyor.
Doğuya özgü bir yemek instagram da bir kadında görmüştüm artık takip ettiğim biri değil.Üfff çok iyidiraklına gelirse yazsana ismini bir ara deneyeyimmmm
Slm canım benim düğüne karar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Nasılsınız
Tibetimi yaptım
Oğlum okula gitti
Öksürük devam edıyor hala
Yemek yapmayacağım bugun
Dısardan alırım
Canım Mikanim nasılsın güzelim ❤Teşekkür ederim
İyiyiz şükür dua et teyzesiSlm canım benim düğüne karar
Vermedik yaza ola bilir
Nişanlılık güzel gidiyor çok şükür
Balayı konuştuk biraz tm karar vermedik
Antalya düşünüyom
Nişandan sonra yatılı misafir vardi
Hiç duramadık temizlik yaptık
sen nasılsın bebiş nasıl❤❤
Günaydın canımGünaydın kızlar
Nasılsınız
Tibetimi yaptım
Oğlum okula gitti
Öksürük devam edıyor hala
Yemek yapmayacağım bugun
Dısardan alırım
Canım dün oğluma kıyafet almıştım tam oldu gittim onların iki beden büyüğünü aldım değişim yaptırdımGünaydın canım
Yeni kahvaltı yaptım
Sabah markete gidip geldim.
Dışardan ne söylüycen?
Ben ya oğluma iskender almaya dışarı çıkıcaz ya da köfte söylerim belli değil valla✌
Afiyet olsunCanım dün oğluma kıyafet almıştım tam oldu gittim onların iki beden büyüğünü aldım değişim yaptırdımçünkü 1 aya olmayacak hiç biri
Kıytırık eşofman altı bile dünya para olmuş
Neyseki ben giyebılıyorjm onun küçülenlerini
Yemek pide söyleyecem oğlum yolda yer herhalde dershaneye yetişeceğiz
Kozalak şurubu sordum eczenede yokmuş
internetten sipariş vereceğim
Yeni kitap ismi göndermişler onunla beraber alırım artık
Ben köfte söylemeyi tercih ederdımdaha çok severim